MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Mesaje din Interiorul Pământului


“Deschideţi-vă la existenţa altor forme de existenţă pe planetă alături de voi şi veţi fi capabili să exploraţi toate minunile care există cu adevărat în interiorul acestui glob pe care îl numiţi Pământ.”
Mikos 

„Aceste mesaje sunt de la oamenii care locuiesc efectiv în interiorul Pământului şi aduc la de viaţă tot ce am cercetat şi toate cărţile pe care le-am publicat.” 
Timothy Green Beckley, preşedinte Global Communications. 

„Este mult mai mult din aceasta, decât vedem cu ochii. Această carte conţine o descriere a unei lumi într-o lume de care au vorbit scriitorii, cum ar fi John Uri Lloyd, Raymond Bernard, John Symmes Cleves şi Edgar Rice Burroughs. În mesajele din această carte, descrierea acestei lumi vine de la cei care ar cunoaşte-o cel mai bine, cei care locuiesc efectiv acolo.” 
Branton, cercetător al Pământului Interior. 

„Această carte oferă o perspectivă personală în domeniul Pământului interior. În experienţele mele cu Pământul Interior, m-am văzut într-o bibliotecă vastă, care conţinea, printre alte surse, întregul conţinut al Bibliotecii vechi din Alexandria. În această carte, Dianne, de asemenea, vorbeşte despre Biblioteca din Pământul Interior numită Porthologos despre care Mikos a spus că are conţinutul Bibliotecii din Alexandria. Acest lucru este cu siguranţă un punct de vedere pe care îl împărtăşesc din experienţa mea din interiorul Pământului. 
Rev. Maia Christianne, traducator akashic şi artist. 

„Explorează în adancime stilul de viaţă şi societatea unei alte civilizaţii avansate care a ajuns deja starea înălţată de constiintă, care este destinul nostru uman.” 
Mikos

1. Introducere
Prefaţă

Omenirea, cu nu prea mult timp în urmă credea că lumea era plată şi că Soarele se învârtea în jurul Pământului. Omenirea a fost atât de sigură de acest lucru că a devenit un fapt stabilit. Atunci când Galileo a prezentat dovezi care au dovedit că Pământul se învârte în jurul Soarelui, nu a fost numai ridiculizat, dar a fost închis, deoarece constatările sale au fost o abatere radicală de la crezurile acceptate. O situaţie similară există şi astăzi cu noua revelaţie, că Pământul este gol pe dinăuntru, în miezul său. Cercetătorii Pământului Interior au prezentat dovezi, bazate pe cercetarea lor, de modul în care planetele sunt formate, că Pământul nostru nu este solid aţa cum manualele noastre ne-au învăţat să credem. Această carte este despre cea mai mare descoperire din istorie, nu numai prin afirmaţia că nu numai că Pământul este gol pe interior, dar acesta este şi locuit de fiinţe umane extrem de evoluate, care ne comunică existenţa lor nouă. Va fi omenirea deschisă la această revelaţie nouă despre Pământ, sau o vor ridiculiza, deoarece nu este în manualele noastre? 
Lawrence Frank, 3 martie 2003. 
Un cuvânt de la Autor. 

La inceputul anilor 1990 am citit un buletin de ştiri despre o femeie pe nume Sharula, care a fost născută în Telos, un oraş subteran situat sub Mt. Shasta, California, şi care a venit la suprafaţă în 1960. Ea locuieşte acum în Santa Fe, New Mexico cu soţul ei Shield. În anii de dinainte de a se muta în Santa Fe, ea a fost cunoscută în zona Mt. Shasta ca Bonnie. În buletinul de stiri, Sharula a scris despre viaţa ei în Telos şi despre alte oraşe subterane care există sub Pământ. Ea a scris despre Maestrul Înălţat şi Marele Preot din Telos, numit Adama. La scurt timp după lectura mea despre Adama, el m-a contactat telepatic şi m-a întrebat dacă aş scrie mesajele sale. 

“Vezi, gândurile noastre se îndreaptă în Univers şi se conectează instantaneu cu oricine la care ne gândim.” 

Adama a inceput sa-mi dicteze mesaje şi o parte din mesajele sale au fost cu privire la legătura lor la Pământul Interior, care a creat o deschidere pentru mine ca să primesc mesaje de la Mikos, care locuieşte în oraşul Catharia, situat sub Marea Egee, în Pământul Interior. Aceste mesaje de la Adama şi Mikos au fost publicate în anul 2000, în a doua mea carte intitulată Telos: Chemarea vine din Pământul Interior şi oraşele subterane. După ce cartea mea Telos, (mesaje de la Adama din Telos şi unele mesaje de la Mikos) a fost publicată, vorbeam cu Adama intr-o zi şi Mikos a intrat pe linie. A fost o conferinta în 3. Mikos a întrebat dacă as lua mai multe mesaje de la el, şi să le public într-o altă carte de mesaje exclusiv despre Pământul Interior. 

“Mesaje din Pamantul Interor” este urmatoarea mea carte dupa “Telos”. Aceasta conţine toate mesajele noi pe care le-am primit de la Mikos în cei trei ani de la publicarea “Telos”. El coboară mai adânc şi explorează în continuare cavitatea Pământului, aducând lumina despre alte civilizaţii care se află în interiorul planetei noastre. Scopul meu este de a aduce cititorul în miezul său cel mai intim, unde puteţi explora în profunzime stilul de viaţă şi societatea unei alte civilizaţii avansate, care a ajuns deja la starea înălţată de constiinţă, care este destinul nostru uman. 

De-a lungul secolelor percepţia şi cunoştinţele noastre s-au extins foarte mult în ceea ce priveşte natura universului. Astronomia modernă a arătat că sistemul nostru solar este doar un altul în braţele galaxiei noastre, Calea Lactee care, la rândul ei, este doar una dintre miliardele de galaxii în acest vast şi extins univers. De-a lungul timpului progresele înregistrate de ştiinţă au spart numeroase mituri. Acum este momentul pentru ruperea a încă unui alt mit, cel al Pământului solid. Informaţiile pe care le-am citit despre Sharula din Telos în newsletter sunt în capitolul 24.

... prima parte - publicat şi Tr de Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!