MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Scopul Bibliotecii Porthologos

 




Sunt un gardian al înregistrărilor Pământului, cu toate înregistrările din sistemul solar şi Universul vostru.

Eu sunt aici, în cavitatea Pământului, în primul rând pentru a proteja istoria tuturor formelor de viaţă de pretutindeni. Acest lucru este scopul nostru principal şi scopul Bibliotecii din Porthologos.

Biblioteca noastră este singura de acest gen în sistemul nostru vast de planete. Biblioteca noastră este atât de mare întrucât aceasta acoperă 456 de kilometri pătraţi de teren şi are camere vaste de stocare care conţin toate înregistrările stocate pe slide-uri cu cristale, care sunt vizualizate prin intermediul proiectoarelor nostre de cristal. Facilităţile noastre de depozitare sunt vaste, organizate şi clasificate, astfel încât să puteţi localiza cu uşurinţă informaţiile pe care le căutaţi şi să le recuperaţi pentru vizualizare. Avem transportoare vaste, care vor livra comanda voastră în minute, şi apoi să se întoarcă înapoi la locul lor de depozitare din nou. În acest fel, fiecare element în bibliotecă este întotdeauna unde ar trebui să fie şi poate fi uşor de găsit şi perfect conservat. Aşa se prezintă capacităţile noastre tehnologice.

Pentru că avem tehnologia cea mai avansată a Universului şi cele mai avansate metode de conservare, de depozitare şi de recuperare care ar uimi sistemele voastre de bibliotecă dincolo de orice aţi putea visa.

Pentru că noi nu avem cărţi de moarte pe rafturile noastre – avem înregistrări vii ale vieţii, în toate formele ei mari şi diferenţiate de existenţă, care îşi spun povestea lor ca pe o scenă în direct într-un teatru; ne aşezăm şi le vizualizăm ca şi cum am fi în public, având, astfel, această experienţă de primă mână a toată istoria aici şi acum. Este cu adevărat o minune să asistăm astfel, şi modul cel mai evoluat pentru a afla mai multe despre viaţă în toate formele sale variate.

Există aceste mini-teatre peste tot în bibliotecă, unde se stă confortabil şi se poate vizualiza orice activitate sau eveniment la alege în acel moment în care a avut loc pe Pământ şi în Universul nostru pe tot parcursul timpului. Acesta este teatrul adevărat, cu actori vii portretizându-se pe ei înşişi, aşa cum au fost, la acest eveniment special, în timp.

Acesta este cel mai bun mod de a învăţa despre viaţa din galaxia noastră, în care face ca istoria să revină la viaţă, apărându-vă şi captându-vă atenţia ca să deveniţi parte din ea, să o simţiţi şi s-o experimentaţi. Acesta este cel mai bun mod de învăţare.

Orele de istorie ale Pământului de la suprafaţă sunt monotone şi plictisitoare, comparativ cu modul nostru de învăţare, şi determină pierderea atenţiei voastre şi de slab interes în sălile de clasă – pe lângă faptul că informaţiile voastre sunt de fapt dezinformare bazate pe teoria sau prejudiciul cuiva, mai degrabă decât fapte reale. V-ar plăcea biblioteca noastră şi aţi găsi multă învăţare interesantă şi minunată de a o experimenta.

Într-o zi, veţi putea accesa toate informaţiile din Biblioteca Porthologos, atunci când veţi călători aici, prin sistemul de tunele care va fi deschis între cele două civilizaţii, în viitor, atunci când oamenii de la suprafaţă vor înceta lupta şi vor ajunge la Conştiinţa Unităţii. Apoi lumea se va deschide pentru voi şi veţi experimenta bucuria şi libertatea de a fi în unitate cu noi toţi în acest Univers, şi veţi beneficia de toată înţelepciunea şi toate realizările noastre.

Acesta este modul în care planetele, sistemele solare, galaxiile şi universurile evoluează, prin unirea într-o singură conştiinţă şi evoluţia împreună în eternitate, prin fiecare pas, urcând spirala evoluţiei împreună şi aducând pe toţi în unitate astfel încât toţi să evolueze cu toate beneficiile actuale şi nimeni să nu fie lăsat în urmă.

Conştiinţa Unimii ne poartă pe noi toţi, astfel încât toată viaţa să avanseze în funcţie de planul ei divin şi toate formele de viaţă să fie în armonie cu planeta lor de origine. Acesta este modul cel mai bun de a evolua, şi vi-l recomandăm cu căldură.

Lumina se extinde în conştiinţa voastră de masă şi în curând veţi simţi intensitatea sa, care va muta drastic vibraţiile în octave mai mari unde frecvenţa vă va aduce pe voi toţi în unitatea conştiinţei, fără să vă daţi seama. Într-o zi, veţi deschide doar ochii voştri şi veţi fi acolo, şi veţi fi cu noi, şi vă veţi minuna de toate. Vi se va părea magic şi va părea că aşa a fost mereu, şi toate suferinţele din trecut vor fi şterse din celulele voastre şi vă veţi bucura de regăsirea voastră. Vă vom primi în braţele noastre şi noi, de asemenea, ne vom bucura în reunirea cu voi, fraţii şi surorile noastre, în cele din urmă.
Eu sunt Mikos, prietenul vostru din trecut.


  ... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!