MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Biblioteca Porthologos este un portal interdimensional




Bună dimineaţa.
Sunt Mikos, eu şi anturajul meu v-am aşteptat pe treptele Bibliotecii din Porthologos, trepte ce strălucesc în alb alabastru cu scântei încorporate în cristale şi diamante, care ne conduc în salile mari ale bibliotecii noastre situate în vastul interior al Pământului. Astăzi vă vom duce într-un tur prin sălile noastre, şi vă vom arăta cum va arata o bibliotecă adevărată în viitorul vostru. Bibliotecile viitoare vor arăta ca a noastră, pentru acesta este modelul pe care toate bibliotecile îl vor replica. Vom începe cu locurile exterioare, aşa cum există şi locuri interioare.


Locurile exterioare sunt luxuriante, cu ierburi, flori, arbuşti şi arbori; avem poieni circulare cu bănci şi sezlonguri moi în centru pentru odihnă, însoţite de mese mici, rotunde şi înalte pe care să vă puneţi accesoriile. Există izvoare mici, cascade şi fântâni în aceste locuri, pentru că apa noastră este vie şi într-o stare completă de conştiinţă care cântă. Da, apa nostra cântă, pe când mergeţi în incinta noastră retrasă, vă sunt cântate melodii de către apa noastră vie, pe măsură ce izvoreşte din fântânile noastre, melodii de dragoste profundă care armonizează şi echilibrează toate celulele din corpul vostru. În această stare de pace profundă şi de armonie, stăm şi ne relaxăm la intervale din timpul zilei noastre de lucru.

Şi acum vom merge în interiorul Bibliotecii din Porthologos, şi vom urca scara de cristal spre uşa care se deschide spre Univers. Da, Biblioteca este multidimensională! După ce veţi intra, veţi vedea Galaxia Calea Lactee plutind în jurul vostru şi veţi putea arunca o privire dincolo de cerurile care cuprind Universul nostru întreg. Puteţi vedea stele şi sori şi alte sisteme solare care gravitează în jurul Soarelui nostru Central; şi vă veţi simţi parte din Tot Ceea ce Este aşa cum sunteţi într-adevăr.

Şi da, există mai mult. Biblioteca din Porthologos este un portal interdimensional care vă poate duce oriunde vă proiectaţi gândurile şi intenţiile de a merge şi a vedea la prima mână. Da, aceasta este magie la suprafaţă dar aici este natural, real şi acceptat ca parte a vieţii, aşa cum este într-adevăr. Aceasta permite ochiilor noştri să vadă minunile vieţii care ne înconjoară, nu doar un întuneric gol sau tulbure intercalat cu stele mici, foarte îndepărtate, la care populaţia de la suprafaţă cu greu se mai uită, pe când privirea lor este îndreptată mai mult spre sol cu lupta pentru supravieţuire.

Deci, acum suntem chiar în interior şi veţi fi martori la minunile Universului nostru prin vederea voastră interioara care devine acum vederea naturală exterioară. Pe măsură ce intraţi, magia şi atracţiile magice sunt în desfăşurare, sunetele şi simţurile vă îmbrăţisează. Sunteţi pe deplin energizaţi, vibranţi şi celulele voastre cântă laîmpreună cu sunetele cristalelor încorporate în întreaga bibliotecă, pentru că biblioteca noastră este formată din cristale şi bijuterii, toate în armonie, şi toate în ton, purtând ritmul şi bătaia inimii Pământului, Galaxiei Calea Lactee şi Universului. Celulele voastre răsună la acest ritm universal. Ah, sunteţi în extaz!

În jurul vostru este culoare şi lumină şi toate Fiinţele pe care le întâlniţi radiază această lumină şi iubire necondiţionată ce coboară din nucleul Soarelui nostru Central direct în inima portalului bibliotecii. Simţiţi această iubire intensă şi iubiţi tot în jurul vostru, iubiţi pe toată lumea, de peste tot. Sunteţi cu adevărat vii în sfârşit. Binecuvântaţi flacăra vieţii din voi şi continuaţi să simţiţi vastitatea Bibliotecii din Porthologos.

Vedeţi oameni peste tot – mergând, vorbind, studiind, aşezaţi, visând şi doar scăldându-se în vibraţiile de pace. Peste tot sunt flori de vibraţie înaltă, fântâni şi bazine de apă revărsând mai departe refrenele lor. Vă uitaţi în jur şi vedeţi alcovuri presărate de-a lungul marii săli cu scaune şi cu cea mai ergonomică structură care vă fac semn să vă aşezaţi pe ele. Găsiţi-l  pe cel care vă aşteaptă şi staţi jos şi experimentaţi o conexiune cu acest scaun care vă acordează la vibraţia sa astfel încât sunteţi conectat la terminalul principal al calculatorului bibliotecii. Sunteţi, ca să spunem aşa, conectaţi wireless şi pe deplin conectaţi la sistemul de operare pe care îl activaţi prin gândurile şi sentimentele voastre şi care vă va duce oriunde aţi dori sa mergeţi în galaxia noastră.

Puteţi naviga cu mintea, folosind gândurile voastre ca busolă direcţională pentru coordonatele de latitudine şi longitudine. Şi este atât de firesc că vă minunaţi de simplitatea şi naturaleţea sa. Şi vă deplasaţi în conştiinţă, exploraţi galaxia noastră şi Universul la prima mâna pentru prima dată în starea voastră umană pe deplin conştientă.

Acesta este încă un alt aspect al bibliotecii noastre oferit vizitatorilor săi, împreună cu diapozitivele sale cristaline a întregii istorii înregistrate a Universului nostru. Şi voi, sunteţi aici prin frecvenţa de vibraţie a cuvintelor noastre, pe când le citiţi şi vizualizaţi obiectivele în imaginaţia voastră. Noi, vă urăm bun venit şi vă invităm să intraţi în orice moment. Doar cereţi să intraţi, asa cum chemarea noastră se îndreaptă întotdeauna spre voi.

EU SUNT Mikos şi sunt aici pentru a vă ghida personal prin biblioteca noastră ori de câte ori vreţi. Nu aveţi nevoie de un card de acces pentru că identificarea voastră este înscrisă în ADN-ul celulelor voastre. Aşteaptăm vizita voastră.


  ... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!