MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Călătorim liber în interiorul Pământului





Dragii mei, prieteni, de pe Pământ: Eu sunt Mikos şi vă vorbesc din Marele Gol de sub oraşele voastre. 

Acest gol se întinde pe întreaga circumferinţă a centrului Pământului. Vieţile noastre aici sunt binecuvântate cu abundenţă în orice fel vă puteţi gândi. Chiar dacă vă lăsaţi imaginaţia să colinde stelele, tot ceea ce puteţi concepe şi chiar mai mult, noi suntem binecuvântaţi cu ele. Tot ce se poate imagina, putem manifesta pentru noi înşine. Aceasta este natura şi legea naturală care există peste tot unde te duci în galaxia noastră.

Suntem cu toţii fiinţe libere, liberi să călătorim şi să rămânem în interiorul Pământului nostru drag. Puteţi crede că spaţiul nostru de viaţă este înghesuit, dar este spaţios, şi că populaţia noastră este puţină în comparaţie cu miliardele voastre. Călătorim liber în interiorul globului nostru, nu avem nevoie de nici un paşaport. Mijloacele noastre de călătorie sunt non-poluante, folosind doar mijloacele de transport electromagnetice şi ale puterii cristalului.

Guvernele voastre de la suprafaţă le folosesc, de asemenea, păstrând în acelaşi timp acest secret bine ascuns de populaţia voastră. Cu toate penele de curent rulate în California, în curând, oamenii se vor trezi pentru aprovizionarea cu energie nelimitata solară, eoliană şi apă / hidrogen.

Suntem liberi să venim şi să plecăm aşa cum ne place, şi plecăm adeseori în excursii scurte în alte Sisteme stelare. Vizităm mai rar oraşele voastre de suprafaţă, preferând să le vizualizăm pe ecranele calculatoarelor noastre. Acesta este modul cel mai sigur şi mai cuprinzător pentru a urmări activităţile voastre la nivel mondial. Suntem mereu trezi atunci când ne apelaţi aşa cum am fi acordaţi la frecvenţa voastră şi putem auzi instantaneu şi simţi apelul. Plini de iubire în inimile noastre, vă salutăm pentru dedicaţia voastră şi pentru misiunea noastră.


 ... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Un comentariu:

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!