MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Descrierea Pământului interior







Nu doar Pământul nostru, dar toate planetele sunt goale! Planete sunt formate de gaze fierbinţi aruncate dintr-un soare într-o orbită, şi coaja planetelor este creată de gravitaţie şi de forţele centrifuge şi POLII rămân deschişi şi conduc la un interior gol. Acest proces formează o sferă goală cu un Soare interior, de culoare fumurie, care oferă lumina solară moale şi plăcută de spectru complet, făcând suprafaţa interioară extrem de favorabilă pentru creşterea vegetaţiei şi vieţii umane… cu doar o zi nesfârşită şi fără nopţi.

Fiinţele din PĂMÂNTUL INTERIOR sunt foarte evoluate spiritual şi avansate tehnologic, şi trăiesc în interiorul Pământului nostru. Aceste civilizaţii avansate trăiesc în pace şi fraternitate, în interiorul planetei noastre, în care se află un Soare Interior Central, cu oceane şi munţi încă în stare curată.

Cavitatea Pământului Interior este încă în stare pură, deoarece ei nu merg pe jos şi nu construiesc pe terenul lor. Nu există clădiri, mall-uri sau autostrăzi. Ei călătoresc în vehicule electromagnetice care levitează la câţiva centimetri deasupra solului. Ei merg de-a lungul curenţilor, râurilor şi oceanelor şi urcă pe munţi dar acesta este gradul lor maxim de contact cu solul. Ei lasă restul de sol naturii, deoarece solul este şi al naturii, deasemenea.

Oraşul care guvernează în cadrul Pământului Interior este numit Shamballa. Acesta este situat chiar în centrul planetei, şi poate fi accesat prin găurile de la polii Nord sau Sud. Luminile de deasupra polilor Nord şi Sud pe care le vedem pe cerul nostru sunt de fapt reflexii ale Soarelui Central al Pământului Interior care emană din miezul planetei.

Ei folosesc energie liberă pentru a lumina oraşele lor, casele, şi tunelurile. Ei folosesc cristale, cuplate cu electromagnetismul care generează un soare mic, cu spectru complet de lumină, care durează de o jumătate de milion de ani şi le dă toată energia de care au nevoie.

Scoarţa Pământului este groasă de aproximativ 800 de mile de la exterior la suprafaţa interioară. Deoarece Pământul este gol şi nu o sferă solidă, centrul de greutate nu este în centrul Pământului, dar în centrul crustei care este la 400 de mile sub suprafaţă. Sursa câmpului magnetic al Pământului a fost un mister. Soarele interior din centrul Pământului este sursa misterioasă din spatele câmpului magnetic al Pământului. Există caverne de intrare peste tot pe Pământ, în care interacţiunile pot avea loc. Numai unele sunt în prezent deschise. Nikola Tesla, inventatorul genial al tehnologiei electrice în prezent locuieşte în interiorul Pământului. El a început să primească informaţii în ultima parte a anilor 1800 şi a descoperit că: “energia electrică este peste tot prezentă în cantităţi nelimitate şi poate alimenta maşinile lumii fără a fi nevoie de cărbune, petrol, gaz sau orice alt combustibil comun.” În 1930 intrările tunelurilor şi pasajele lor de trecere au fost închise de către civilizaţiile Pământului Interior deoarece corporaţiile de la acel moment foloseau abuziv tehnologia Tesla pentru a obţine intrarea în Pământul Interior.

Cele două portaluri principale ale Pământului Interior sunt cele doua găuri de la poli care au fost închise în anul 2000 deoarece guvernele noastre făceau detonări la poli pentru a deschide intrările spre lumea lor. Ei au instalat un câmp de forţă magnetică în jurul deschiderilor polare ale Pământului ca să camufleze în continuare intrările. În acest fel, deschiderile sunt protejate şi observate din aer şi de pe teren. În trecut au existat intrări la Biblioteca Porthologos de la suprafaţă. O astfel de intrare a fost Biblioteca din Alexandria, care a fost distrusă de incendiul din anul 642 d.Hr.

Există mai multă suprafaţă în interior (3/4 teren şi ¼ apa) şi terenul este mult mai condensat decât al nostru. Totul în Pământul Interior este foarte atent menţinut pentru a echilibra ecologic sistemul tuturor formelor de viaţă care locuiesc acolo.

Există mai multe milioane de Cathariani în prezent care locuiesc în Pământul Interior. Există Cathariani care s-au încarnat ca oameni la suprafaţa Pământului. Există, de asemenea, Cathariani care trăiesc pe planeta Jupiter. Cel mai înalt Catharian este de 23 de picioare înălţime. Exista 36.000 de oameni de la suprafaţă care trăiesc acum în interiorul Pământului. În ultimii 200 de ani  aproximativ 50 de oameni de la suprafaţă au mers să trăiască în interior. În ultimii 20 de ani, doar 8 au coborât în interior pentru a trăi acolo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!