MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Portalurile noastre duc spre toate sistemele stelare




Suntem cu toţii adunaţi în jurul meu păşind în biblioteca noastră şi mergând spre una dintre multele noastre săli de conferinţă care sunt confortabile şi echipate cu cele mai moi canapele pe care le-aţi văzut vreodată. Acestea sunt structurate ergonomic pentru a permite forţei vieţii să curgă în jos prin coloana noastră vertebrală pe când ne aşezăm pe ele. Culorile sunt strălucitoare în ton, şi formează o melodie în jurul trupurilor noastre.

Există mulţi dintre noi aici în această sală, pe când dictez mesajul meu pentru voi. Ei menţin energia, ca să spunem aşa, şi o fac să curgă spre voi care staţi acum la computer. Da, biblioteca noastră este un portal multidimensional ca şi un modul de staţie pentru călătoriile în jurul galaxiei. Fiinţele care vin aici din toate dimensiunile şi din toate universurile, vin pentru a asista la minunile creaţiei, care se desfăşoară atunci când păşesc în portalurile mari ce le transportă în tărâmurile de dincolo de imaginaţia lor.

Acesta este un loc minunat pentru a fi, iar minunile sunt nelimitate. Este nevoie de infinitate pentru a le experimenta pe toate pentru că viaţa şi învăţarea merg la infinit şi pentru totdeauna. Există întotdeauna mai multe de învăţat şi mai multe locuri pentru a merge. Aceasta este ceea ce vă aşteaptă pe toţi, atunci când ne veţi vizita în Pământul Interior şi veţi fi invitaţi să intraţi în Biblioteca din Porthologos.

Este scris în paşaportul vostru cosmic că odată ce sunteţi aici, în lumea noastră, intrarea la portaluri este asigurată. Este deschiderea către toată creaţia şi se află chiar aici, în centrul Pământului. Ce minunată călătorie vă aşteaptă. Ţinem uşile noastre deschise pentru toţi cei care vin şi odată ce sunt aici, voi veniţi cu un bilet divin de intrare. Biletul de admitere este codificat în ADN-ul vostru. Puteţi de asemenea, veni noaptea, în timpul somnului, pentru o avanpremieră (preview) a ceea ce se află înaintea voastră atunci când veţi intra în corpul vostru fizic.

Acest lucru vă va ajuta să vă aclimatizaţi cu spectacolul real astfel că, atunci când veţi intra în cele din urmă în tărâmul nostru, să vi se pară atât de familiar încât veţi simţi că aţi mai fost aici înainte. Aceste portaluri care conduc la toate sistemele stelare din galaxia noastră, Calea Lactee, doar vă aşteaptă să le exploraţi. Veţi deveni călători în stele, învăţând de la fiecare sistem stelar pe măsură ce vă faceţi rondul în jurul galaxiei. Aceasta este o călătorie fără sfârşit desigur, pentru că viaţa merge mai departe pentru totdeauna, explorarea merge la infinit pe când universurile noastre se extind exponenţial în infinit. Aceasta ne dă ceva de făcut. Pentru ca viaţa este despre “a face”.

Avem nevoie să facem ceva în viaţă pentru a aduce noi experienţe pentru creşterea sufletului nostru. Şi Creatorul furnizează mai multe universuri decât am putea explora vreodată, eventual, în toată infinitatea care doar continuuă să se deruleze şi să se desfăşoare pe când experienţa noastră creşte. Vă puteţi imagina acest lucru?

Pasul vostru în domeniul nostru este doar primul pas de explorare al vostru în afara limitării şi densităţii şi în nelimitata vastitate a experienţei şi spaţiului. Portalurile noastre vă oferă toate acestea şi mai mult, împreună cu confortul de acasă în timp ce călătoriţi înainte şi înapoi. Am fost aici de eoni şi totuşi am explorat doar o parte a galaxiei noastre…şi acolo sunt miliarde de galaxii în miliarde de universuri doar ne aşteaptă să le vizităm. Viaţa voastră va fi pentru totdeauna umplută cu entuziasm şi niciodată nu veţi spune: “ce trebuie să facem azi?.”


 ... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!