MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Alimentele iau conştiinţa de masă a comunităţii în care au fost cultivate



Alimentele iau conştiinţa de masă a comunităţii în care au fost cultivate
Sunt Mikos, şi vă chem în Sanctuarul meu din Pământul Interior, unde locuiesc în pace şi mulţumire pentru tot ceea ce Dumnezeu mi-a dat. Voi la suprafaţă, trăiţi în mizerie, lipsă şi agitaţie pentru că v-aţi separat de Dumnezeu, crezând că ştiţi cel mai bine sau mai mult decât Creatorul. Vieţile voastre au fost binecuvântate cu bogăţiile şi abundenţa de pe Pământ şi totuşi vă întoarceţi departe de ele, în dispreţul vostru folosind metodele proprii de agricultură în loc de cele ale Naturii. Mama Pământ a produs întotdeauna o abundenţă a culturilor pentru toţi cei care lucrează cu ea, folosind Legea Naturii a rotaţiei şi Legea Naturii de transformare a solului în sine şi lăsându-l să se recupereze şi să-şi restabilească calităţile sale nutritive. Prin plantarea continuă a aceloraşi culturi din nou şi din nou, dozate cu substanţe toxice îngrăşăminte şi produse chimice, omorâţi nutritivii bogaţi ai Pământului, lăsând culturile lipsite de nutriţie şi lipsite de forţa vieţii.

Oamenii din vechime au lucrat întotdeauna cu Devaşii, gardienii solului; lucrând împreună şi permiţând Pământului însuşi să gestioneze şi să ia decizii pentru creşterea culturilor care sunt plantate, randamentele au fost întotdeauna mari, ba mai mult, enorme şi pline de forţă de viaţă pulsând prin fiecare atom. Această forţă de viaţă în fiecare atom şi celulă, această pulsaţie, această accelerare este Elixirul nemuritor al vieţii. Acesta este secretul de a rămâne tineri pentru totdeauna. Devaşii se întorc pe Pământ după o lungă absenţă şi ajută în linişte acei câţiva oameni care se acordează cu ei pentru a reconstrui solul cu nutrienţi care îmbogăţesc viaţa şi care vor hrăni şi vor susţine celulele în corpurile voastre umane. Devaşii sunt fiinţe glorioase care doresc să lucreze cu toţi oamenii, indiferent dacă fac agricultură sau nu, sau doar grădinărit. Ei doresc să se întoarcă la un parteneriat cu voi, astfel ca toţi oamenii să poată învăţa magia solului, magia plantării şi recoltării din nou, magia creşterii alimentelor proprii, în localitatea voastră, pentru consumul propriu.

Produsele alimentare livrate vouă din alte localităţi, de la depărtare, nu vibrează cu împrejurimile locale sau cu pulsul special propriu de viaţă. Totul este o reflectare a împrejurimilor imediate, inclusiv aura voastră care vă înconjoară pe voi; şi tot ceea ce atingeţi sau este aproape de voi primeşte atomii voştri pulsatorii, şi aceşti atomi devin parte a solului şi o parte a vibraţiilor a tot ceea ce cultivaţi. În consecinţă, nu credeţi că ar fi mai sănătos să absorbiţi numai atomii care vibrează în produsele alimentare care provin din propriul vostru sine şi din comunitatea în care vibraţi, mai degrabă, decât dintr-o altă localitate necunoscută cu care nu vă sincronizaţi? Este atât de mult de gândit aici şi mai mult pentru a înţelege despre natura vieţii şi modul în care noi toţi trebuie să ne adaptăm la localitatea specială în care trăim şi la ceea ce a devenit acea localitate.

Suntem mediul în care trăim, la fel de mult ca şi culturile pe care le creştem. Aceasta este o confuzie, faptul că, celulele corpului vostru are nevoie să îngereze alimente din afara zonei voastre imediate, deoarece nu rezonează cu stilul de viaţă, gândurile sau sentimentele voastre. În schimb, vă pătrundeţi, de fapt măncaţi gândurile şi sentimentele altei persoane şi prin ea deveniţi voi, neştiind de pericolul şi incompatibilitatea acestui lucru asupra sistemului vostru digestiv şi, în ansamblu, asupra funcţionării tuturor organelor voastre, toţi hormonii de creştere, toate glandele şi tot ceea ce vă poate face vouă. Îngerarea gândurilor altor oameni duce la temeri şi fobii care nici măcar nu sunt ale voastre şi vă întrebaţi apoi de unde au venit toate acestea. Aflaţi că, pentru a avea corpuri sănătoase şi puternice, trebuie să le hrăniţi doar cu alimente din propriile voastre comunităţi locale. Acest lucru va spori forţa de viaţă şi vă aduce echilibru gândurilor şi sentimentelor voastre, pentru că va fi consolidarea şi întărirea dorinţelor şi viselor voastre care cuprind conştiinţa de masă a unei comunităţi. Acesta este motivul pentru care lumea voastră este în afara sincronizării, pentru că este în afara sincronizării cu natura. Chemaţi Devaşii, cereţi-le să se întoarcă toţi, spuneţi-le că vreţi să învăţaţi de la ei şi lucraţi în tandem cu ei, pentru a restabili viaţa la sol şi viaţa în trupurile voastre. Fără această forţă de viaţă, corpurile voastre se dezintegrează şi se usucă şi, deşi celulele voastre au fost menite să staţi tineri şi să nu îmbătrâniţi, totuşi le lipseşte forţa de viaţă pentru a se susţine.

Civilizaţia actuală s-a mutat şi mai departe de sol, copacii şi animalele în turnul de fildeş al tehnologiei, fără ferestre prin care să se uite în afară la împrejurimile lor. Aţi închis uşa comuniunii cu natura şi vă întrebaţi de ce vă simţiţi atât de singuri şi atât de nevoiaşi, indiferent de câţi bani aveţi. Vă implorăm, oameni ai Pământului, reveniţi la natură. Ea vă cheamă înapoi pentru a fi una cu ea din nou şi să călcaţi pe urmele strămoşilor voştri, amerindienii, care ştiau că terenul este ca parte din ei, care au trăit cu natura şi au onorat-o şi respectat-o recompensând-o şi care au învăţat de la ea, folosind întotdeauna felul ei de a cultiva recoltele şi niciodată forţând-o să lucreze împotriva ei. Petreceţi timp în aer liber, nu închişi în casele voastre. Petreceţi timp doar stând cu copacii şi mergând pe jos prin pădure şi observaţi forţa de viaţă care se întoarce la voi, revigorând şi echilibrând corpul vostru emoţional.

Natura este un antidot excelent pentru bolile societăţii voastre, şi este gratuit pentru toţi ca s-o primească. Nu aveţi nevoie să vă consulte un medic pentru o prescripţie medicală; copacii o vor distribui gratuit. De ce credeţi că sunt aici, numai pentru a vă înfrumuseţa peisajul? Copacii sunt Fiinţe Majestice, evoluate, dincolo de orice gândurile ale voastre în care vă puteţi imagina. Şi ei aşteaptă să îi recunoaşteţi de asemenea, ca administratori ai terenului, la fel cum cetaceele sunt administratorii mărilor, oferindu-vă mereu oxigenul de care aveţi nevoie şi absorbind poluanţii creaţi de voi. Şi ce faceţi în schimb pentru acest dar al vieţii? Îi tăiaţi, îi mutaţi din calea voastră şi îi ignoraţi. Ei au dorinţa de a comunica cu voi, dorinţa de a simţi atingerea voastră şi de a vă îmbrăţişa în iubire şi energie. Duceţi-vă la ei, vorbiţi-le, staţi cu ei pe când ei stau vigilenţi peste casele voastre şi comunităţi ca protectori chiar ai vieţilor voastre. Vorbiţi-le şi ei vă vor răspunde. Ei au aşteptat eoni ca oamenii să se reconecteze cu ei din nou. Natura vă va elibera. Vă veţi recăpăta echilibrul, vă veţi recâştiga voinţa de a visa şi de a reconstrui vieţile voastre, în conformitate cu legile naturii, nu legile omului.

Noi, aici, în Pământul Interior, suntem una cu natura, una cu toată viaţa şi una cu Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care trăim vieţi atât de lungi şi suntem atât de sănătoşi. Noi ştim că suntem toţi o parte a planetei noastre şi planeta noastră este o parte din noi. Când lucrăm cu natura, lucrăm ca unul. Când ignorăm natura, ea ne ignoră. Aceasta este o lege universală, care este crucială pentru supravieţuirea voastră ca specie. Vă aducem în atenţie acest lucru, astfel încât să puteţi proteja planeta, astfel încât să aveţi o casă în care să evoluaţi. Din moment ce puţeti evolua în spaţiu, ne întrebăm de ce atât de ostentativ distrugeţi casa voastră? V-aţi minuna de minunile din Pământul Interior, minunile frumuseţii şi a stilului de viaţă natural sensibil pe care îl avem, toate, deoarece aplicăm legea universală a Unimii a toată viaţa. Vă dorim o zi bunăDianne R.

Tr   Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!