MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Noi, din Pământul Interior monitorizăm întregul Pământ şi toată Galaxia Calea Lactee




Acum vom vorbi despre World Trade Center şi atrocităţile din 9-11-2001. După cum puteţi vedea, 911 este numărul de urgenţă pentru ajutor. La această dată a fost un apel pentru ajutor de la oamenii din lume împotriva tuturor teroriştilor. Acest apel de urgenţă a fost un strigăt la cer, şi toţi din galaxia noastră şi de dincolo au auzit strigătele voastre de ajutor. A fost o unificare mare de suflete, uniţi în suferinţa şi durerea voastră prin apel la Dumnezeu pentru ajutor şi pentru libertatea de tiranie. Oamenii voştri sunt uniţi la nivel de suflet, fiecare aşteptând pacea să-şi trăiască viaţa în libertate. A fost un mare răspuns divin la tragedie. Acest lucru nu a fost un eşec pentru Lumină, dar în schimb, o deschidere mare pentru noi de a deveni parte din viaţa voastră conştientă şi de a interveni chiar mai mult în afacerile de pe Pământ pentru a aduce pacea, şi pentru care toţi depun eforturi.

Din fiecare tragedie vine o trezire mare şi mai multe milioane s-au trezit la Lumină, ca urmare a acesteia. Forţele întunecate, de fapt, lucrează pentru noi atunci când comit astfel de acte odioase de violenţă. Ei trezesc oamenii din zonele lor de confort somnolent şi fac apel la Dumnezeu, în sfârşit, îşi reconectează linia lor de telefon la Creatorului Divin a TOATE. În acest timp, priviţi acest lucru ca pe un alt pas pe care umanitatea îl face spre Lumina care ajunge din cer la voi toţi. Pentru că, omenirea o dată conectată din nou la Lumină, aceasta se grăbeşte să curgă pe Pământ ca o cascadă care, vă îmbăiază şi vă înmoaie inima cu Lumină. Este o imersiune în lumină, la fel cum Iisus a botezat sufletele introducandu-le în apă, aceasta are acelaşi efect.

Rugaţi-vă pentru Pace. Numai prin rugăciunile voastre putem interveni mai bine pentru a aduce întreaga planetă în Lumină. Ne rugăm împreună cu voi. Suntem parte din voi. Suntem un suflet împărţit prin diversele straturi ale Pământului, dar toţi trăim aceeaşi viaţă. Indiferent ce se întâmplă unuia singur, se întâmplă la toţi, numai pe nivele, acum înţelegeţi.

Este Toamnă acum la suprafaţă şi totul este pe moarte, Pământul se pregăteşte pentru renaşterea ei în Lumină. Aşa cum toamna se schimbă în iarnă şi iarna în primăvară, inimile voastre trec printr-un proces de renaştere care vă transportă rapid în centura de fotoni de Lumină. Veţi fi gata de fuziune şi vă veţi bucura de impact atunci când brusc vă veţi afla iluminaţi şi veţi vedea lumea din jurul vostru prin ochii lui Dumnezeu. Va fi o înălţare rapidă în Lumină, şi da, ne veţi găsi aici în aşteptarea voastră aşa cum v-am aşteptat întotdeauna.

World Trade Center, planurile interioare de vot electoral
Astăzi, Pământul este relativ liniştit pe când omenirea contemplă evenimentele din ultima săptămână. Deşi acest lucru a fost un act atroce şi împotriva omenirii, nu a fost accidental. Aceia care au ales să fie acolo la acel moment au ales deja să părăsească Pământul şi să continue ascensiunea de cealaltă parte a vălului. Ei doar au plecat mai devreme decât în mod normal, dar nu mult mai devreme. Nimeni nu este prins într-o catastrofă care nu le-a fost aleasă la nivel subconştient.

Amintiţi-vă că nu sunt accidente, indiferent de magnitudinea incidentului, şi acest lucru nu este o excepţie. Acum vom vorbi de frăţia care prevalează în urma acestei tragedii. Această tragedie i-a adus împreună pe oameni, comunităţi de peste tot Pământul, într-o îmbrăţişare de iubire şi de unitate şi fraternitate. Acesta a închis decalajul de separare între popoare, arătând că sunteţi toţi implicaţi în aceeaşi luptă pe viaţă şi pe moarte şi arată că toţi sunteţi una în faţa calamităţii, că toţi împărtăşiţi aceleaşi sentimente şi aceleaşi speranţe, şi mai ales că toţi spuneţi aceleaşi rugăciuni pentru cei pierduţi.

Această identitate este un factor important care a contopit grupuri mari de oameni împreună într-un mod în care în trecut nu se putea. Vă implorăm să fiţi vigilenţi şi să stiţi că, dincolo de îndoială, Dumnezeul la care vă rugaţi aude fiecare gând, fiecare cuvânt, fiecare gest şi ştie că majoritatea oamenilor de pe Pământ vor pace şi justiţie în inimile lor. Şi ne referim la dreptate, nu la răzbunare, nici represalii, dar justiţia nu a fost cunoscută în aceste secole trecute.

Aceste evenimente de săptămâna trecută nu au împiedicat planul de ascensiune al Pământului, ci mai degrabă, a unit omenirea într-o asemenea măsură încât, în realitate, ascensiunea a fost promovată, sporită şi înviată, deşi organismele care trăiesc în corpuri de a 3-a dimensiune nu pot înţelege încă acest lucru. Dar, în curând veţi vedea cum acest lucru a permis ca ascensiunea să meargă mai departe chiar mai repede, pe când zăgazurile s-au rupt şi mai mulţi oameni, mult mai mulţi, ca un rezultat, s-au trezit brusc în faţa acestei tragedii imense şi pierderi de vieţi omeneşti.

Amintiţi-vă, că Lumina lui Dumnezeu nu dă greş niciodată şi că Planul Divin pentru Pământ este mai intact decât vreodată şi, mai mult decât oricând, este acum momentul pentru toţi Lucrătorii în Lumină să aibă încredere în Planul Divin pentru ascensiunea Pământului şi a umanităţii. Pentru că, Lumina nu renunţă la poziţia ei, niciodată. Se poate retrage un pic, apoi se întoarce mai puternică în vigoare şi mai puternică în hotărârea sa de a urca umanitatea pe scara evoluţiei unde aceste tragedii nu mai pot să apară.

Vedeţi, totul este bine pe Pământ şi totul se petrece conform planului Divin. Şi ceea ce pare un regres este de fapt o accelerare a ascensiunii voastre dacă vă uitaţi mai adânc în imaginea de ansamblu. Acest lucru a dus la o trezire mare şi la o inversare pe care forţele întunecate nu au anticipat-o. Aceste tragedii teroriste nu separă oamenii. Mai degrabă, îi unifică în hotărârea lor de a găsi pacea pe Pământ. Iadul pe care întunericul doreşte să-l promoveze se află în interiorul acelor persoane care comit aceste evenimente şi atâta timp cât oamenii nu acceptă realitatea întunericului, ca apoi, pacea şi Raiul pe Pământ să predomine.

Chiar dacă multe milioane de americani vor răzbunare, nimeni nu vrea război pe teritoriul american şi din adâncul spaţiului inimii oamenilor toţi strigă pentru pace pe Pământ şi justiţie. De fapt, toată umanitatea care este constructivă pentru viaţă, şi aceasta este marea majoritate a oamenilor de pe Pământ, doreşte pacea şi că dragostea să prevaleze. Acesta este chemarea pe care toţi o auzim sub pământ şi în dimensiunile superioare. Apelul pentru Pace este atât de tare încât acoperă orice altceva. Aceste apeluri accelerează planul de ascensiune cum nimic altceva nu ar putea, pentru că atunci când oamenii furioşi cheamă răzbunarea, ei işi expun durerea şi cicatricile din trecutul lor, dar când sunt intervievaţi noaptea, în Pământul Interior, toţi, cu foarte puţine excepţii, aleg pacea.

Prin urmare, acesta este votul după care vom merge, votul dat în planurile interioare unde toţi votează pentru pace fără tur de scrutin, fără manipulare. Este adevăratul vot şi votul care prevalează. Fiţi siguri că toate merg conform cu voinţa divină şi că omenirea va ascensiona, într-adevăr, chiar mai devreme, acum. Sunteţi prezentarea Universului şi depăşiti toate obstacolele care v-au fost puse în cale şi vor veni mai multe. Pentru că, întunericul nu este terminat şi nici nu a renunţat. Ei vor lovi din nou, încercând să contracareze trecerea voastră în Lumină. Dar, el va da greş, pentru că hotărârea Lucrătorilor în Lumină este prea mare şi umanitatea răspunde la Lumină, nu la întuneric. Aflaţi că lumea este în siguranţă. Această dramă se va juca până când nu vor mai exista decât jucători din Lumină, cei rămaşi, şi până când toţi jucătorii întunecaţi vor fi eliberat premisele şi să iasă de pe scenă.

Intunericul va pleca şi numai Lumina va predomina. Aflaţi că inimile noastre sunt umplute cu dragoste pentru umanitate şi privind la scenariul de mai sus, simţim tristeţe şi auzim apelurile pentru pace. Ne unim inimile cu ale voastre, mărind vocile voastre care cheamă pacea pe Pământ. Previziunea noastră ne protejează în subteran pentru că noi nu acţionăm fără o cântărire a rezultatului acţiunilor noastre sau fără a vedea consecinţele posibile viitoare. Intr-o zi veţi avea această previziune, această viziune pentru a vedea viitorul bazat pe alegerile voastre înainte de a le face. Mereu optaţi pentru pace şi dragoste, iar viitorul le va aduce întotdeauna la voi. Ce alegeţi aceea veţi primi. Aşa că noi din Pământul Interior vă dăm puterea noastră să stea cu voi în hotărârea voastră de a aduce toată umanitatea în Lumină, astfel că noi, ca o singură planetă uniţi în iubirea de Dumnezeu, să putem urca în cele din urmă ca un întreg şi să trecem la destinul nostru al Unităţii Galactice şi Înălţarea Galactică pentru întreaga galaxie.

Noi monitorizăm Galaxia Calea Lactee
Nu daţi nici o atenţie la izbucnirile privind negativitatea şi ostilitatea, ele sunt ca un copil obraznic care are doar o izbucnire şi care, în curând, va dispărea în linişte şi pace. Noi, din Pământul Interior monitorizăm întregul vostru Pământ şi toată Galaxia Calea Lactee. Avem computerele noastre pe baza de amino-acizi care ne arată tot ce se întâmplă peste tot în Galaxia noastră, în Univers şi desigur, pe Pământ la suprafaţă. Aceasta este una dintre slujbele noastre, să ţinem evidenţa a toate simultan şi să conectăm Confederaţia Planetelor în zonele de conflict de pe Pământ, când acestea apar.

Un alt razboi pe Pământ nu trebuie tolerat. Acesta este timpul sfârşitului, sfârşitul războiului, sfârşitul urii, negativităţii, furiei, geloziei, concurenţei, şi fricii.

 ... din seria Mesaje din interiorul Pământului
     Dianne R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!