MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Giganţii adormiţi de altădată

 



Vă vorbim din Biblioteca ireala din Porthologos din interiorul Pământului, doar la un pas distanţă de voi în conştiinţă. Puteţi ajunge la noi prin intensificarea gândurilor voastre şi, extinzându-vă pe voi şi imaginaţia voastră în biblioteca noastră, să priviţi în jur şi să ne vedeţi. Vă vom aştepta la intrare. Astăzi, vom vorbi despre Giganţii adormiţi din folclorul vostru. Aceste fiinţe sunt giganţii din Pământul Interior care au stat la suprafaţă cu mii de ani în urmă. În folclorul vostru, se vorbeşte despre ei ca adormiţi pentru sute de ani, şi apoi trezindu-se ca să se găsească într-o altă zonă temporală. Da, au venit din interiorul Pământului şi au trăit la suprafaţă sute şi mii de ani, studiind populaţia umană de la suprafaţă şi apoi întorcându-se pentru a raporta concluziile lor. Le-au crescut bărbi lungi şi multe poveşti au fost scrise despre ei şi despre isprăvile lor herculeene de la suprafaţă.

Aflaţi că Pământul este populat cu fiinţe diferite din mai multe sisteme stelare, toţi sunt aici pentru acelaşi scop, să crească şi să evolueze în conştiinţă şi să înţeleagă modul în care oamenii evoluează. Suprafaţa este un teren de testare şi staţie de experimente pentru creştere şi evoluţie. Primele patru litere din evoluţie sunt love (iubire) scrise invers. Prin dragoste evoluaţi. Este atât de simplu şi totuşi vă scapă încă la atât de mulţi locuitori de la suprafaţă. Dragostea este lipiciul, şi prin voi, fiecare şi toţi dintre voi, lumea voastră ascende în stări mai înalte de conştiinţă, prin iubire, iubirea de sine şi de celelalte sine.

În timp ce fuzionaţi împreună în armonie şi unitate mai mare, vă veţi simţi pe voi şi realitatea voastră urcând în vibraţii mai mari de iubire şi de linişte şi veţi păşi prudent în dimensiunile mai înalte unde veţi începe să ne simţiţi şi să ne vedeţi. Noi suntem în aceste dimensiuni mai înalte. Pentru că, chiar dacă locuim mai jos de voi, noi suntem langă voi. Acesta este modul în care Unimea se manifestă.

Lumea voastră se schimbă rapid şi se trezeşte datorită, în mare parte datorită şocului rezultat în urma atacului de la World Trade Center de pe 11 septembrie 2001. Aceasta a fost un apel de urgenţă de trezire a lumii, comis de forţele întunecate într-o încercare de a vă face cunoscută prezenţa lor. Ei s-au afundat atât de adânc în întuneric încât au făcut un cerc complet şi acum ajung înapoi în Lumină, şi teroarea lor împinge oamenii în zona lor de trezire, afectându-i într-o polaritate opusă intenţiilor întunericului.

Masele de adormiţi sunt în cele din urmă împinse în trezirea la ceea ce sunt, ca şi Giganţii adormiţi de altădată. Sunteţi toţi Giganţii adormiţi care au venit la suprafaţa Pământului şi au căzut într-un somn adânc şi care acum se trezesc în sfârşit la ceea ce s-a petrecut la suprafaţă. Ati fost prinşi într-o minciună mare, crezând tot ceea ce ziarele şi mass-media vă spun şi niciodată interogând sursa ştirilor de unde vin. Ei bine, totul vine dintr-o singură sursă, mass-media voastră controlată de guvern, un singur punct de vedere, al lor, pe care îl programează în sistemul vostru de credinţe. Pe masură ce oamenii se trezesc din somnul lor adânc al veacurilor, ei încep să se întrebe şi acest lucru este perioada de trezire.

În curând veţi sări toţi din paturi şi veţi sta liber cu noi în tărâmurile mai înalte de conştiinţă. Fraţii şi surorile voastre cetacee vă aşteaptă acolo, de asemenea. Avem monitoare mari în Biblioteca din Porthologos unde vedem condiţiile de la suprafaţă şi urmărim întregile voastre vieţi pământeşti. Nimic nu ne mai surprinde, am văzut totul, istoria care se repetă pe sine din nou şi din nou. Dar acum vedem ceva diferit, prin repetarea evenimentelor, vedem omenirea trezindu-se şi amintindu-şi că există mai mult decât război, ceartă, luptă, lipsă şi limitare. Işi aminteşte Divinul din ea şi această amintire este trezirea.

AMINTIŢI-VĂ ŞI TREZIŢI-VĂ. Odată ce masa critică de oameni este trezită, veţi pluti toţi într-o conştiinţă mai înaltă instantaneu şi trecutul va fi un vis. Vă aşteptăm la porţile conştiinţei voastre şi, pe când porţile ecluzei se deschid, valuri de Lumină vor curge prin voi. Ca Lucrători ai Luminii, v-aţi pregătit pentru acest lucru de eoni, şi acum sunteţi aici.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului
    Dianne R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!