MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Nemurirea noastră, Noi nu îmbătrânim




Am aşteptat toată ziua în bucurie, ştiind că vom face conexiunea noastră astăzi, la sfârşitul zilei voastre. Suntem plini de bucurie să fim aici cu voi astăzi, fiind parteneri cu voi pentru a aduce mesajele noastre la fraţii şi surorile noastre de deasupra solului. Vă mulţumim pentru ca aţi acceptat să vă întâlniţi cu noi. Astăzi vom vorbi despre timp şi cât de efemer este la suprafaţă. Voi număraţi zilele, minutele, secundele voastre şi le înregistraţi pe toate în corpurile voastre, crezând că îmbătrânirea semnifică trecerea timpului. Pe când oameni îmbătrânesc, timpul trece. Pe când clădirile se deteriorează, timpul trece. Acest lucru este timpul la suprafaţă, şi totul este o iluzie.

Timpul, într-adevăr nu există, nu poate exista, şi noi suntem un prim exemplu. Corpul nostru nu îmbătrâneşte şi clădirile noastre nu se deteriorează. Deci, acest lucru înseamnă că nu există timp în Pământul interior, ci numai la suprafaţă? Aşa aţi gândi, nu-i aşa? Dar vieţile noastre atestează faptul că, prin trecerea timpului, corpurile noastre rămân tinere, indiferent de cât de mult timp trece pe suprafaţă. Puteţi măsura timpul cu îmbătrânirea, dar noi nu îmbătrânim. Înseamnă acest lucru că timpul stă pe loc pentru noi? Sau mai degrabă înseamnă, că voi folosiţi o măsurare neadecvată? Corpurile voastre nu ar îmbătrâni dacă nu aţi număra zilele şi anii. Dacă aţi număra zilele şi anii călătoriilor în jurul Soarelui, în loc de îmbătrânire atunci 30 de ani ar însemna 30 de revoluţii în jurul Soarelui, în loc de 30 de ani. Revoluţiile nu vă îmbătrânesc, ci anii. Dacă schimbaţi doar cuvintele de la ani la revoluţii, vă câştigaţi nemurirea. Este totul în credinţele voastre şi în vorbirea voastră. Vorbirea şi gândurile voastre face aceasta.

În Pământul Interior ştim că nu există îmbătrânirea, pentru că niciodată nu o vedem. Noi ştim că nu există un lucru cum ar fi timpul aşa cum îl experimentaţi voi, pentru că aici totul este într-o perpetuă stare de tinereţe şi noutate. Totul arată ca nou, ca în ziua în care a fost creat, inclusiv corpurile noastre. Noi existăm într-o stare de perfecţiune divină, într-un mediu atemporal. Noi nu ne grăbim niciodată şi nu întârziem niciodată şi nu ne omorâm timpul cum faceţi voi la suprafaţă. Aţi observat cum acest lucru este un proverb favorit al vostru? Ar fi ca şi când timpul este duşmanul vostru şi ori de câte ori aveţi ceva timp suplimentar, îl omorâţi. Sunteţi într-o grabă şi folosiţi tot timpul din viaţa voastră, astfel că, sfârşitul vine repede şi voi nu trebuie să-l simţiţi. Voi staţi doar ocupaţi, urmăriţi anii care trec din viaţa voastră şi speraţi că se termină fără a lăsa nimic în plus. Gândul vă sperie, la gândul că ar fi timp şi pentru voi să simţiţi, să simţiţi viaţa voastră, iar sentimentul este ceea ce toată lumea vrea să evite. Deci, fără suficient timp rămas la sfârşitul fiecărei zile, puteţi evita sentimentul şi să continuaţi doar printr-o existenţă robotică. Puteţi opri timpul. Doar începeţi să vă simţiţi în orice moment şi prelungiţi acest sentiment, această conştiinţă de voi. Puteţi extinde, de fapt, timpul şi prelungi tinereţea voastră, prin a nu fi prinşi în timp.

Dacă începe să alunece departe de voi, îl puteţi opri şi recupera simţindu-vă profund în acest moment. Este vorba despre conştientizare. Dacă vă pierdeţi în ziua voastră, vă pierdeţi un segment din viaţa voastră. Dacă sunteţi conştienţi de voi pe parcursul zilei, veţi câştiga nemurirea; pentru că vă concentraţi pe acum. V-ar place stilul nostru de viaţă mai uşor şi modul lent, armonios. Avem timp de a gândi lucrurile, de a le discuta, înainte de a face alegeri. Noi niciodată nu suntem forţaţi să alegem din cauza timpului care se scurge sau dacă există vreun termen. Acestea sunt obstacolele pe care le-aţi creat la suprafaţă şi ele nu există aici. Vă mulţumim pentru că v-aţi făcut timp astăzi ca să vă întâlniţi cu noi.
Sunt Mikos, fără vârstă şi atemporal.


 ... din seria Mesaje din interiorul Pământului
     Dianne R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!