MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Cum controlaţi vremea în Pământul Interior?



Cum controlaţi vremea în Pământul Interior? 
Salutări în această minunată zi de iarna în 2003. Simţim schimbările climatice de mai sus, la fel ca voi, chiar dacă suntem separaţi fizic de ele şi amplasaţi perfect în interiorul Pământului. Pentru că noi urmărim condiţiile meteorologice şi anomaliile de la suprafaţă şi putem spune atunci când un cataclism (cutremur, uragan, etc), este pe cale să apară. Suntem meteorologişti specializaţi în monitorizarea condiţiilor meteorologice de la suprafaţă. În acest fel, putem spune că pungile întunecoase de gânduri negative ce se formează şi creează dezechilibre meteorologice. Apoi ne concentrăm lumina dragostei noastre pe aceste regiuni pentru a le dispersa şi dematerializa. Acest lucru este una din multele contribuţii pe care noi le facem la suprafaţă. Dacă oamenii de la suprafaţă ar şti importanţa lor de a-şi menţine corpurile mentale şi emoţionale echilibrate, ar putea schimba lumea peste noapte de la una de haos la una de pace. Totul este în echilibru.

Pe când, dacă fiecare dintre voi aduce echilibru în viaţa sa, Pământul câştiga în aceeaşi măsură şi trimite echilibrul la toate formele de viaţă care, la rândul său, adaugă acest echilibru în viaţa lor şi aşa mai departe. Inseamnă să vă monitorizaţi şi controlaţi gândurile şi sentimentele, la fel cum monitorizaţi şi controlaţi un experiment ştiinţific într-un laborator pentru a produce rezultatele dorite. Ei bine, gândiţi-vă la vieţile voastre ca la un experiment, vouă fiindu-vă dată experienţa de învăţare a controlului tuturor aspectelor legate de voi. Aceasta este cheia pentru o viaţă armonioasă şi în pace pe Pământ. Fiecare persoană joacă un rol esenţial în aducerea păcii, şi v-aţi mira dacă aţi putea vedea de fapt modul în care gândurile şi sentimentele ies în lume şi ating pe ceilalţi. Este Legea vieţii că orice gândiţi şi simţiţi creaţi realitatea şi sunt afectaţi toţi ceilalţi, inclusiv toate celelalte Regate de pe Pământ.

Sunteţi puternici, nu-i aşa? Acum valorificaţi puterea în blocuri de construcţie care să aducă pacea tuturor celor din jurul vostru şi care va promova pacea pe Pământ. Toate încep cu voi, fiecare individ de pe Pământ. Preluaţi controlul vieţilor voastre controlând vremea şi primiţi beneficiile zilelor calde şi strălucitoare, cu o briză uşoară care mângâie pielea voastră.

Acesta este adevăratul sistem de control al vremii şi noi l-am instalat în Pământul Interior. Şi voi îl puteţi instala gratuit la suprafaţă, fără taxe de instalare. Nu numai că puteţi echilibra vremea folosind această tehnică, dar se poate echilibra şi corpul vostru eliberându-l de stres şi factorii de ne-echilibrare care cauzează boala. Toate acestea fără nicio taxă. Tot ceea ce vă doriţi aveţi posibilitatea să creaţi chiar din voi înşivă gratuit, liber şi să distribuiţi apoi celorlalţi şi Mamei Pământ, vindecând astfel, toată viaţa de peste tot. Ce cadou aţi putea stoca în voi, să puteţi vindeca fără a cheltui mii de dolari ca să mergeţi la şcoala medicală; pentru că voi deja aţi absolvit-o. Sunteţi aici pe Pământ pentru a practica ceea ce ştiţi deja, iar cunoştinţele sunt stocate în băncile de memorie ale celulelor. Mergem mereu în depozitul nostru interior, pentru a accesa tot ce ne trebuie pentru a trăi o viaţă de pace şi abundenţă. Lumina lui Dumnezeu din noi nu va pieri niciodată. Ca urmare, până acum este doar eşecul voatru de a nu merge şi găsi depozitul interior. Aveţi chiar un surplus şi aşteaptă doar să vă conectaţi la el şi să începeţi să-l aduceţi în vieţile voastre exterioare. 

Mediul şi apa noastră - Dianne Robberts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!