MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Apa noastră este vie, cu Conştiinţă




Bună dimineaţa. Mikos vă cheamă de pe malul oceanului din Pământul Interior, unde merg pe jos de-a lungul plajei uitându-mă la valurile care se sparg pe nisip. Oceanele noastre sunt mari, ba imense în comparaţie cu ale voastre, cu valuri mai mari în dimensiune şi mai puternice în vigoare. Oceanele curg rapid în jurul lumii noastre interioare şi sunt afectate de fluxul şi refluxul mareelor la fel ca la suprafaţă. 

Pentru că, de altfel, atragerea magnetică a Lunii se simte şi în interiorul Pământului. Petrecem mult, din timpul nostru pe plaje, mergând pe nisip de-a lungul ţărmului, şi înotând în ocean, care este curat şi cu apa limpede. Apa din oceanele şi râurile noastre este compusă din conştiinţa vie şi conştiinţa apei noastre este cea care ne ţine pentru totdeauna tineri. Apa este elixirul vieţii şi în stare pură poate schimba corpurile voastre şi de fapt aduce înapoi morţii la viaţă. Poate aduce forţa vieţii înapoi în fiecare celulă, astfel crescând fluxul conştiinţei în tot trupul vostru şi aduce înapoi pe deplin conştiinţa în fiecare celulă vie. Această accelerare vă poate muta dincolo de toate bolile pământeşti şi vă oferă perfecţiunea fizică şi nemurirea fizică după care voi toţi tânjiţi. Astfel, beţi apa conştient şi aflaţi că în curând apa noastră pură va ajunge la suprafaţă pentru a vindeca toate bolile oamenilor voştri şi îi va aduce înapoi într-o stare superioară de conştiinţă. Există deja unele corpuri de apă de la suprafaţă care sunt cunoscute pentru efectele lor curative şi milioane de oameni merg la ele. 

În curând toate corpurile de apă vor avea aceste efecte curative şi chiar mai mult, pe când ne pregătim să ieşim de sub pământ şi să ne contopim cu voi la suprafaţă. Corpurile voastre tânjesc să fie eliberate de la denaturarea bolii şi se străduiesc să simtă iluminarea Luminii lui Dumnezeu din interior. Apa noastră vă dizolvă toată negativitatea, blocajele şi bacteriile, astfel ca celulele voastre să fie clare pentru a radia Lumina lui Dumnezeu, care întotdeauna curge prin voi. Flacăra din inima voastră interioară este întotdeauna aprinsă de Lumina lui Dumnezeu, dar densitatea curentă a celulelor voastre stinge efectul Luminii, iar Lumina în loc să radieze mai departe ca un soare de aur, razele sale devin fragmentate, distorsionate şi blocate. Apa şi Lumina sunt necesare pentru viaţă şi celulele au nevoie să fie purificate pentru a ţine Lumina mai înaltă care provine din flacăra inimii voastre, care este o flacără adevărată şi reală care este aprinsă în inima voastră şi este compusă din conştiinţa Creatorului care curge prin voi.

Acum aflaţi că, pe când poluarea de la suprafaţă s-a intensificat, la fel a crescut şi poluarea din interiorul corpurilor voastre. Orice ai face pentru planetă, faci pentru tine. Dacă voi, ca specie nu mai poluaţi Pământul, apa şi aerul, veţi opri poluarea corpurilor voastre. Acestea sunt inextricabil legate, după cum puteţi vedea. Dar acest lucru poate fi inversat, după cum veţi vedea, de asemenea, şi vom inversa toate aceste condiţii, care sunt împotriva vieţii, atunci când vom ajunge la suprafaţă, în viitorul nu prea îndepărtat. Sunt Mikos, îngrijitorul Pământului.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru speranta ! astept cu bucurie implinirea acestor cuvinte !

    RăspundețiȘtergere

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!