MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Pământul nostru oferă tuturor formelor de viaţă o casă pentru a evolua



Pământul nostru oferă tuturor formelor de viaţă o casă pentru a evolua
Salutări din Pământul Interior! Sunt Mikos, şi vorbesc cu voi din biroul meu situat în Biblioteca Porthologos, aflată în interiorul Pământului sub Marea Egee. Astăzi vom vorbi despre Pământul nostru, planeta noastră dragă care oferă tuturor formelor de viaţă o casă pentru a evolua. Să ştiţi că, şi casa voastră este de asemenea, casa a nenumărate alte specii care depind de aceasta pentru adăpost, hrană şi un loc de a trăi. Corporaţiile voastre acţionează ca şi cum pământul le aparţine numai lor fără a ţine seama de alte forme de viaţă. Spaţiul de pe Pământ este desemnat pentru ca toate speciile să-l împărtăşească în mod egal, pentru că toate sunt aici pentru a evolua sufletele lor şi toate sunt aici să se bucure de durata lor de viaţă. Acest lucru este valabil, mai ales pentru oameni şi pentru celelalte specii care au venit aici pentru a ajuta şi susţine viaţa oamenilor, oferindu-le oxigen, hrană şi îmbrăcăminte. Tot ce vă trebuie vă este dat ca daruri, de alte specii.

Copacii vă dau oxigen, animalele vă dau haine, şi culturile vă oferă alimente. Toate acestea sunt vii, fiinţe conştiente, aici, în serviciul Pământului şi a tuturor formelor de viaţă. Copacii, animalele, culturile, plantele, cetaceele şi toată viaţa din ocean, toate au nevoie ca habitatele lor să fie păstrate intacte pentru ca acestea să supravieţuiască şi să evolueze, la fel cum oamenii au nevoie de casele lor pentru a trăi şi a-şi desfăşura viaţa. Este o bataie de joc să distrugeţi habitatele naturale ale celorlalte fiinţe vii doar pentru a deschide mai multe drumuri, a face mai multe centre comerciale şi a ridica mai multe case. Prin tăierea arborilor şi mutarea animalelor din casele lor, veţi distruge viaţa lor, astfel punând-o pe a voastră în pericol. Pentru ca toată viaţa să evolueze, trebuie să existe un echilibru ecologic pe Pământ. Oamenii au distrus acest echilibru delicat ecologic, gândindu-se numai la ei înşişi, şi nu onorează dreptul de viaţă al altor forme, şi care pretind ca moştenire cota lor de teren şi resursele de pe Pământ. Această împingere şi mutare a altor specii provoacă un dezechilibru sever pe Pământ, care duce la devastarea florei şi a faunei şi în cele din urmă la distrugerea tuturor formelor de viaţă de peste tot. Pentru că toată viaţa este interdependentă şi interconectată intrinsec. Ce se întâmplă cu unul se întâmplă cu toţi; şi omenirea se trezeşte acum şi începe să realizeze această interconectare.

Noi, aici, în Pământul Interior, am învăţat acest lucru cu mulţi eoni în urmă şi ne orientăm viaţa noastră pe această conexiune a tuturor formelor de viaţă de peste tot. Aceasta este, de asemenea, conexiunea voastră la Dumnezeu. Pentru că o dată ce vă daţi seama de conexiunea cu toate formele de viaţă, sunteţi automat reconectaţi la Dumnezeu, Sursa a Tot Ceea ce Este. Şi această conexiune este în cea care va evolua sufletul vostru şi vă ridică în ascensiune. Când toată omenirea se va trezi conectată cu toate celelalte forme de viaţă, se va găsi brusc conectată cu Dumnezeu şi călătoria lor spre casă va începe. Noi am făcut deja această călătorie şi ne-am găsit pe noi înşine în siguranţă în Grădina Edenului din interiorul Pământului. Paradisul este destinaţia călătoriei voastre şi mulţi trăiesc acum vieţi de bucurie şi de abundenţă, chiar aici pe suprafaţa Pământului. Chiar nu trebuie să mergeţi în altă parte pentru a vă bucura de viaţă pe deplin. Voi doar trebuie să vă conectaţi şi tot ceea ce aţi visat va veni la voi fără efort. Pentru că acesta este modul de viaţă care a fost destinat să fie.

Aici, în Pământul Interior, privim şi ne rugăm, trimitem Iubirea noastră pentru voi zi de zi. Noi vă încurajăm să vă conectaţi în conştiinţă cu noi, pentru că prin conexiunea voastră vă putem trimite energia noastră pentru energizarea corpului şi hrănire spirituală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!