MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Păstrăm evidenţele noastre pe plăci de Telonium






Vă vorbesc din biroul meu din Biblioteca Porthologos, unde am transcris şi am pregătit toate înregistrările vechi, actuale şi viitoare, pe plăcile noastre de Telonium.

Teloniumul este un vechi şi veşnic tip de metal care durează pentru totdeauna şi nu prezintă semne de degradare. Acesta este materialul perfect pentru a stoca înregistrările noastre. Acest proces de depozitare este destul de creativ, şi este o bucurie să ne complacem în procesul de creare şi de păstrare a tuturor înregistrărilor de pe Pământ alături cu toate înregistrările din Universul nostru.

Este un proces extrem de creativ, nu ca şi lucrul într-un magazin de copiat de la suprafaţă sau repetarea lumească a muncii dintr-o fabrică.

Material scris de Dianne Robbins ... din seria Mesaje din interiorul Pământului 


   O altă informaţie despre aceste plăci de Telonium un metal preţios de altfel, nedegradabil in timp, în care stau inregistrate mari evenimente din trecutul isoriei Pământului, aceste plăcuţe fac parte din istoria Continentului Mu. Ele stau ascunse de vederea noastră până în momentul când vor fi dezvăluite spre cunoaşterea noastră. O veritabilă descriere a "Doamnei Soarelui" si acestui metal preţios găsim o explicaţie în cartea Lăcaşurile Secrete ale Leului - autor G. H. Williamson.

O tânără femeie, specialistă desăvârşită în studiul Misterelor şi istoriei continentului Mu, a plecat să exploreze regiunile foarte îndepărtate din marginea ţării, unde se semnalase apariţia unor mari "Nave de Lumină" coborând din cer, în noapte.

Simbolurile hieroglifice povesteau istoria venirii "poporului din Stele" pe Pământ. Ca istoric, ea a tradus acest mesaj poporului său, mesaj care e cunoscut ca "Marea Interpretare a Zilei când au căzut Stelele"

Apoi, "Doamna Soarelui" a întâlnit pe primul vizitator din spaţiu ieşit din nava cosmică. Ea a aflat că fusese trimis de bătrânii de pe Hesperus, spre a stabili relaţii comerciale cu  poporul din Mu şi să facă schimb de idei asupra ştiinţelor,  artei, literaturii  şi  Adevărului Universal. Bătrânii  simţiseră că venise momentul în care locuitorii de pe Terra sunt pregătiţi să primească o vizită importantă din partea lumilor mai  luminate. Cei de pe Pământ aveau  nevoie de înţelepciunea şi cunoaşterea vecinilor planetari şi-şi câştigaseră dreptul la acestea, prin felul lor de a trăi şi marea lor dragoste pentru Tatăl Infinit.

Numele primului vizitator era Merk (Mark) şi, prin intermediul lui, poporul cel mai înaintat din acea vreme de  pe Terra a  început să  întreţină relaţii comerciale  cu vecina  sa, Hesperus.

Nu a durat decât un moment însă, căci preoţii cei răi au provocat distrugerea aproape totală a Patriei-Mame şi o mare parte din continent s-a scufundat în valuri, dispărând în abisurile întunecate. 

"Doamna Soarelui" a petrecut mult timp cu vizitatorii şi a adunat numeroase elemente, pe care le-a notat într-un ansamblu de scrieri păstrate pe tăbliţe dintr-un "metal nepieritor", existent în Lemuria, tăbliţe de telonium. Multe adevăruri importante au fost extrase din studiul atent şi inteligent al acestor tăbliţe, iar Lumina venită din alte lumi - în Timp şi Spaţiu - şi-a făcut drum în inima şi spiritul locuitorilor din Mu, care căutau Adevărul.

Merk şi "Doamna Soarelui" au ridicat un monument comemorativ în locul în care au aterizat primele "Nave de Lumină". El este încă intact, bine îngropat, şi va fi descoperit în viitor. După cum şi Mu va reînvia într-o zi, spre a întâmpina Noua Auroră a unei ere mai înaintate, acest monument fără vârstă va reapare la lumină.

Merk, însoţitorii săi şi supravieţuitorii ultimelor zile ale continentului Mu s-au ridicat deasupra Pământului ca nişte vulturi mari şi "Navele de Lumină" i-au dus spre o lume nouă. Telos, care era partea orientală a continentului Mu, a fost singura zonă a Patriei-Mume rămasă deasupra valurilor furioase care cereau sufletele celor răi.

"Doamna Soarelui" şi un alt istoric, Mutan Mian, au fost ultimii "supravieţuitori" de pe Telos. Au ales alternativa de a rămâne, pentru a ordona documentele preţioase din metal nepieritor (tăbliţele din telonium) în Capsulele Temporale, care trebuiau răspândite pe suprafaţa continentului Telos - Mu, cât şi îngropate în solul acestuia.

Mutan Mian a descris pe tăbliţele de metal destinul continentului Mu, la fel ca şi toate secretele  marii cunoaşteri ştiinţifice  -   teleportarea,  invizibilitatea, telepatia şi alte cunoştinţe necesare oamenilor pentru a supravieţui într-o eră viitoare. Faptele au fost adunate şi sintetizate de către "Doamna Soarelui" şi  Mian, care au lucrat fără întrerupere, pentru a termina această sarcină uriaşă.

Scufundarea unor mari mase de teren şi cutremure de pământ monstruoase au zguduit solul; oraşele s-au prăbuşit, munţii au fost nivelaţi; văile au devenit piscuri muntoase; aerul a fost penetrat de dărâmături şi de emanaţiile tuturor vulcanilor oceanici nou formaţi.

O zguduire formidabilă a zdruncinat Pământul şi, în câteva secunde, a format ceea ce cunoaştem acum sub numele "Marele Canion din Arizona". El nu s-a format cum se crede în general, prin eroziunea progresivă provocată de un râuleţ - care abia ar fi putut să-şi croiasacă drumul printr-un lan de grâu. Cu atât mai puţin, prin roca solida a acestui masiv.

Vânturile urlau ca şi cum toţi Zeii nopţii ar fi strigat răzbunare, în timp ce două mici siluete singuratice îşi continuau misiunea.

Mian îşi începe istorisirea pe prima tăbliţă cu aceste cuvinte:

"Iată adevărurile pe care eu, Mutan Mian, istoric al continentului  Mu, le scriu pe aceste tăbliţe, care vor fi depuse în mai multe locuri, astfel încât să poată fi găsite în viitor. Aceste adevăruri, ca  şi  descrierea marelui exod la care am asistat, VOR TREBUI SĂ PARVINĂ OMULUI VIITOR! Plăcile de telonium vor fi repartizate în locurile cele mai potrivite, atât în partea ce a mai rămas din Mu, cât şi la suprafaţa sa."

Plăcile la care au lucrat Mian şi "Doamna Soarelui" cu atâta energie nu au fost regăsite niciodată. Iar, dacă-i credem pe Platon şi Solon, tăbliţele de telonium trebuie să fi fost îngropate în pământ acum vreo 12.000 de ani. De atunci s-au produs mari răscoliri ale scoarţei terestre - cum sunt scufundarea Atlantidei şi a intrărilor Coloanelor lui Hercule, care au dat naştere Mării Mediterane. Astfel încât, unele dintre aceste tăbliţe nu vor fi regăsite niciodată. Ascunzătorile au fost distruse sau făcute inaccesibile. Dar, în sud-estul Americii, tăbliţele lăsate în regiunea Telos-ului sunt intacte şi aşteaptă să fie descoperite. Oamenii care le vor avea se vor servi de cunoştinţele universale conţinute de ele şi vor putea să clădească o lume de pace, într-o eră nouă, pe cale de a se naşte acum.

Nu ne este cunoscută soarta "Doamnei Soarelui" şi nici a lui Mutan Mian, dar ei şi-au terminat misiunea încredinţată, reîncarnându-se apoi, în diferite epoci, spre a-i ajuta pe oamenii acelor noi epoci la care se gândiseră de când completau tăbliţele.

Distrugerea Lemuriei nu s-a făcut într-o zi, nici într-un an. Ea a cuprins mai multe mii de ani, căci crearea continentului Mu datează de mai mult de 200.000 de ani. Însă catastrofa finală care a scufundat în ape aproape întreaga Lemurie s-a petrecut acum circa 12.000 de ani. Singurele regiuni care nu au fost acoperite de ape sunt regiunile Californiei şi Arizonei, precum şi alte regiuni din sud-vestul Americii, Australia şi Insula Paştelui. Insula Paştelui este acea insulă ciudată, din Pacificul de Sud, presărată cu monoliţi gigantici şi misterioase statui de piatră, a căror existenţă rămâne în ochii ştiinţei greu de explicat. Populaţia indigenă, foarte redusă, pretinde a nu şti nimic despre aceste statui. Ele sunt atât de enorme, iar construcţia lor atât de particulară, încât nu se poate să fi fost ridicate de oameni sălbatici şi inculţi, ori Insula Paştelui este doar un vârf de culme, rămas încă la suprafaţa apelor, dintr-un munte înalt şi sacru de pe continentul  Mu; iar statuile fac parte din vestigiile civilizaţiei dispărute de pe acesta.

Înainte de marea civilizaţie Mu, în Pacificul de nord a existat un vast continent, ADOMA. Când acesta s-a prăbuşit în mare, acum 500.000 de ani, în Pacificul de sud a apărut continentul Mu. Adom este o noţiune lemuriană, care înseamnă "rasa oamenilor veniţi din pământul roşu". Acest cuvânt a ajuns la noi sub forma ADAM.



Crucea în T sau TAU, înconjurată de un cerc, se numeşte CRUX ANSATA (Ankh) sau Crucea Vieţii. Era cheia misterelor şi a stat la originea istoriei, mai moderne, a cheii de aur a Sfântului Petru, deschizătorul porţilor cerului. Din Lemuria şi Atlantida, ea s-a răspândit în numeroase regiuni ale Pământului. La origine, pentru poporul din Adoma, ea a fost marele simbol al fertilităţii, deoarece foloseşte masculinul TAU şi ovalul feminin.

Migraţia acestei  Crux Ansata (Ankh) se demonstrează prin prezenţa ei în toate civilizaţiile antice. Ea a fost sculptată, foarte clar, pe spatele unei statui de piatră găsite pe Insula Paştelui. Statuia aceasta a fost adusă la Londra, la bordul unei corăbii cu pânze. Acum, ea se află la British Museum.

Lemuria şi Atlantida au dezvoltat colonii pe tot pământul, despre care există numeroase dovezi. Migrarea acestei cruci constituie o probă foarte semnificativă, de un interes deosebit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!