MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Timp, telepatie, conştiinţă



Cantitatea de timp pe care o aveţi în fiecare zi este determinată de nivelul vostru de conştiinţă

Sunt Mikos, gardian al înregistrărilor Pământului. Astăzi, vom vorbi despre timp, deformarea timpului care înconjoară Mama Pământ. Pământul este în afara timpului din restul Universului, pentru că, prin evoluţia ei să-şi înveţe lecţiile şi aceste suflete. Timpul operează diferit aici pe suprafaţa Pământului, pentru că popoarele sale trebuie să repete lecţiile de viaţă din nou şi din nou, până când acestea sunt învăţate şi stăpânite. Asta este motivul pentru care aveţi conceptul de trecut, prezent şi viitor - pentru evoluţia speciei voastre umane a avea timpul de care are nevoie să-şi înveţe lecţiile şi să treacă testele necesare pentru măiestrie. 

Prin urmare, timpul Pământului joacă un factor important în evoluţie. Atunci când o planetă evoluează şi se află în Starea de Înălţare, nu există mai mult timp, pentru că, de la acest mare punct de vedere al conştiinţei, puteţi vedea în timp şi veţi simţi unitatea din toate timpurile simultan. Într-adevăr, experimentaţi  multidimensionalitatea voastră care experimentează toate stările de conştiinţă şi toate timpurile şi locurile odată. Nu mai există nici delimitări sau diviziuni, sau separare. Totul este unul şi totul este simultan. Pe când, Pământul şi toată viaţa de la suprafaţa lui evoluează în conştiinţă, timpul se comprimă. El devine mai puţin şi mai puţin, ceea ce este un semn că oamenii evoluează în conştiinţă. 

Acest lucru duce, de la mai puţin şi mai puţin timp, până când ajunge la punctul din conştiinţa voastră unde nu mai sunteţi în timp, sunteţi mutaţi afară din timp în Starea Inălţată. Pe măsură ce vă înălţaţi sus şi mai sus în conştiinţa de sine şi a Pământului, veţi găsi că zilele prind viteză, chiar minutele şi orele zboară şi înainte ca voi să ştiţi asta, dimineaţa se transformă în noapte înainte ca voi să fi realizat nici măcar jumătate din ceea ce de obicei realizaţi. Timpul, de fapt, devine evaziv. Nu mai puteţi depinde de el. 

Cu cât evoluţia este mai densă, cu atât, acolo este mai mult timp şi zilele par mai lungi. Cu cât mai înaltă este vibraţia unei specii, cu atât mai scurtă este ziua, pentru că ea se conectează de fapt cu Conştiinţa Cosmică, care este o stare de multidimensionalitate unde nu există timp. Totul doar este. 

După ce timpul se prăbuşeşte din ce în ce mai mult, vă mutaţi în multidimensionalitatea care sunteţi, şi experimentaţi Tot Ceea Ce Este profund. Veţi vedea şi simţi Unitatea a toată Creaţia şi cum toată viaţa se împleteşte şi se interconectează. Aceasta este ceea ce umanitatea trebuie să înveţe aici. Dar, până acum, densitatea Pământului a fost atât de densă încât fiecare persoană s-a simţit separată, singură şi despărţită de ceilalţi. Fiecare persoană s-a simţit separată prin timp şi spaţiu care în realitate nu există. Există doar pe planetele în evoluţie, astfel, ca speciile să nu fie distrase şi să se poată concentra pe ceea ce au venit aici să facă. Curgerea timpului nu are nimic de-a face cu vârsta. Nu se accelerează atunci când sunteţi mai în vârstă. Accelerează doar când sunteţi mai înţelepţi şi v-aţi ridicat în conştiinţă şi înţelepciune.

Prin urmare, dacă echivalăm vârsta cu înţelepciunea şi iluminarea, atunci într-adevăr, se poate spune că, pe măsură ce vârsta creşte, timpul accelerează. Dar, celor care nu evoluează în conştiinţă în timpul duratei vieţii lor, timpul le apare interminabil de lung şi tras în afară pentru ei. Ei ar putea spune că timpul devine mai lent pe masură ce inaintează în vârstă. Vedeţi, aceasta este perspectiva voastră proprie, rata voastră de evoluţie este cea care determină lungimea şi determină lungimea fiecărei zile a voastră. Toţi aveţi, diferite lungimi de zi şi cantităţi diferite de timp, determinate de starea voastră de conştiinţă. Astfel, cum conştiinţa voastră se extinde, minutele şi orele se scurtează în raport invers, până când nu mai sunteţi într-o zonă de timp, ci într-o Stare de Înălţare de Iluminare unde nu există timp, nu există spaţiu, numai Unitatea întregii creaţii. Aceasta este ceea ce experimentăm în Pământ Interior. Simţim Unitatea şi Eternitatea existenţei. Şi această Unitate şi Eternitate este ceea ce voi începeţi să experimentaţi la suprafaţă, în paşi mici, pe când Lumina Creatorului se revarsă pe Pământ şi provoacă conştiinţa voastră să se extindă odată cu iluminarea Luminii lui Dumnezeu. 

Noi, nu simţim criza de timp, cum s-ar spune. Simţim doar fluxul etern al vieţii prin noi, care ne aduce pace şi mulţumire în fiecare moment din zilele noastre. Noi nu avem nici ceasuri (aşa cum aveţi voi şi vă bazaţi pe ele). Noi socotim timpul într-un mod mult diferit, cosmic, care este în sincronicitate cu cosmosul întreg. Pentru ca suntem parte a cosmosului, şi funcţionăm ca parte a cosmosului, suntem pe timpul cosmic, care este cu mult diferit de timpul de la suprafaţă. Cum Lumina coboară rapid pe Pământ, conştiinţa voastră în curând va ajunge în timpul cosmic şi ne veţi găsi acolo aşteptându-vă, care este chiar aici şi ACUM. Vă dorim o călătorie rapidă în conştiinţă.

... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Un comentariu:

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!