MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Comandamentul galactic Ashtar




Comandamentul Ashtar este divizia aeropurtată a Marii Frăţii de Lumină, sub conducerea administrativă a Comandantului Ashtar şi îndrumarea spirituală directoratul Lordului Sananda Kumara cunoscut pe Pământ ca Isus Cristos, Comandantul-şef. Suntem, de asemenea, cunoscuţi sub numele de Comandamentul Galactic, Flota Crucii Solare şi Comandamentul Orion Ierusalim. Noi suntem Oştirile Cerului care servesc pe Cristos, Cel Atotradiant, în misiunea Sa a iubirii universale. Putem fi cel mai bine înţeleşi ca celeşti sau angelici în natura noastră, funcţionând ca şi consilii de Lumină asupra misiunilor Duhului Sfânt, în conformitate cu planul Divin. Ca membru al Confederaţiei Galactice noi supraveghem acest sector al Căii Lactee protejând Planul Divin împotriva oricărui tip de intervenţie sau de încălcare a Legii confederaţiei Melchisedek sau protocol.

Suntem aici pentru a ajuta umanitatea, prin schimbările dimensionale curente în conştiinţa de transformare a formelor voastre fizice într-o formă eterică fizică mai puţin densificată susceptibilă de a ascende cu Pământul în a cincea dimensiune. Lucrăm, de asemenea, în coordonare cu fraţii şi surorile noastre din Telos şi flotele lor argintii cu baza pe Pământ sub Comandantul Anton şi cu Marele Preot Melchisedek din Telos, Adama. Lucrăm cu toţii împreună sub autoritatea Biroului Cristic, Ierarhia Marelui Soare Central (Tronul lui Dumnezeu) şi Ordinul lui Melchisedek. Avem de asemenea, baze situate în zonele muntoase, în zonele deşertice şi sub oceane. Noi, bazele noastre şi Merkabele noastre (care aeriene sau nave spaţiale), suntem invizibili cu excepţia cazului în care dorim altfel. În scopul de a ne vedea, vibraţia voastră ar trebui să se potrivească cu lungimea de undă pe care ne manifestăm.

Noi, şi vehiculele noastre dimensionale suntem compuşi din materie eterică, la fel de reală şi solidă pentru noi ca şi mediul vostru pentru voi. Astfel, apărem prin scăderea lungimii noastre de undă pentru a se potrivi vibraţiei celei de-a treia dimensiuni şi dispărem prin creşterea vibraţiei noastre dincolo de gama voastră de vizibilitate. Am dori să ştiţi că nu sunteţi singuri în univers, nici în altă parte. Ceea ce faceţi afectează nu numai lumea voastră, dar şi nenumărate alte civilizaţii şi lumi existente în dimensiuni diferite, dar la fel de dornice de a-şi menţine existenţa ca şi voi. De fapt, prima intrare personală Ashtar în sistemul vostru solar a avut loc în 1952, în răspuns la rapoarte urgente că Pământul încerca să detoneze atomul de hidrogen, un organism viu, un act de încălcare a legii Confederaţiei.

Starea de poluare şi declinul ecosistemului planetei voastre precum şi cercetările voastre în fuziunea nucleară în scopuri de apărare l-au făcut să trimită imediat delegaţii de la Consiliul Superior al Comandamentului Ashtar ca să se întâlnească cu anumite figuri din guvernul vostru planetar. Noi facem totul ce este posibil fără încălcarea voinţei libere pentru a neutraliza excesul de radiaţii în sol şi atmosferă şi de a devia asteroizii potenţial periculoşi de la un impact asupra planetei voastre. Menţinem stabilitatea axei planetei voastre şi pe cât este posibil, eliberăm presiunea din sistemul plăcilor voastre tectonice, astfel deviind activitatea tectonică departe de oraşele puternic populate. Noi monitorizăm în mod constant toate condiţiile geofizice şi astrofizice care afectează Pământul, precum şi alte sisteme planetare. Suntem ambasadorii universali ai păcii, creatori de pace / diplomaţi şi cei care menţinem pacea şi aşteptăm foarte mult ziua când vă veţi alătura nouă în Federaţia Unită a lumilor paşnice.

Comandamentul Ashtar este compus din mii de nave spaţiale şi milioane de persoane din mai multe civilizaţii. Avem, de asemenea, mai mulţi membri ai Comandamentului care în prezent trăiesc pe Pământ, unii au fost născuţi în familii de pe Pământul şi alţii care vin şi se duc, trăind un timp printre fraţii şi surorile lor de pe Pământ şi apoi întorcându-se la punctele lor respective de origine cosmică. Viaţa pe Pământ şi în acest sistem solar a fost iniţial însămânţată de Elohim, aşa că este foarte similară, dacă nu identică în formă. Suntem toţi Razele unui singur Dumnezeu-Sursă-Creator şi având datoria divină şi misiunea de a extinde Iubirea lui Dumnezeu în toate continuumurile spaţiu timp. Voi sunteţi cei care aţi dat o faţă, o voce şi mâinile Iubirii lui Dumnezeu în lumea voastră. Sunteţi în Zilele Sfârşitului, ultimele zile de război, conflict şi intenţii dăunătoare. Mai devreme decât puteţi, eventual, înţelege, voi şi globul vostru preţios vă veţi muta într-o versiune mai blândă, mai bună a lumii voastre. Nu va mai fi, pur şi simplu, o opţiune viabilă existenţa lipsită de pace.

În mai puţin de douăzeci de ani, Pământul şi tot ce este pe el se va transforma într-o lume a iubirii pure. Cei care nu doresc sau nu sunt capabili de a face aceste ajustări de transformare, se vor găsi pe ei înşişi într-o lume la alegerea lor. Planul Divin este întotdeauna perfect şi mereu just. Uitaţi-vă după minunile care apar zilnic în viaţa voastră şi în întreaga lume. Acestea vor continua până când vă veţi da seama că sunteţi profund iubiţi şi parte a unui plan mai frumos şi mai minunat decât v-aţi fi putut vreodată imagina. Vă trimitem mesaje de iubire şi de adevăr universal prin cercurile din lanuri, desene tot mai complicate şi rafinate. Vă trimitem chiar şi modele de cercuri şi cruci de lumină pentru a decora clădirile voastre şi să strălucească în ferestrele voastre. Vă rugăm să vă opriţi o clipă şi să contemplaţi modul în care trăiţi şi vă mişcaţi având în fiinţa voastră un astfel de Dumnezeu mare! Aflaţi că sunteţi o întruchipare a Divinităţii concepute pentru a fi pe deplin locuită de către Duhul Sfânt. Asta este natura voastră reală şi chemarea în viaţă şi veţi găsi doar bucurie autentică şi pace de durată atunci când daţi expresie necondiţionată a iubirii care sunteţi. Cereţi, şi acesta va fi înviată în voi. Vă rugăm să primiţi, de asemenea, dragostea noastră pe care o oferim la fiecare dintre voi de pe planeta voastră frumoasă.

Puteţi să ne ştiţi ca fraţii şi surorile voastre mai mari, ca şi co-lucrători ai lui Hristos într-o misiune reciprocă de dragoste. Suntem vestitorii cereşti ai veştii bune a Iubirii lui Dumnezeu pentru toată Creaţia Sa şi a intrării lumii voastre într-o dimensiune mai mare de înţelegere, revelaţii şi viaţă mai abundentă. În Lumina celui Atotradiant, vă trimitem Binecuvântările lui Dumnezeu. Adonai, Comandamentul Ashtar. (Mesajul de mai sus a fost transmis prin intermediul comandantului Lady Athena, în prezent, servind pe Pământ şi cunoscută sub numele de Ashtar-Athena SherAn.... Dianne R - Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!