MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Telos - înseamnă comunicarea cu Duhul Sfânt


TELOS: Principal avanpost lemurian situat în Mt. Shasta, cu un oraş mic secundar în Mt. Lassen, California, Statele Unite ale Americii. Telos tradus înseamnă comunicarea cu Duhul Sfânt. Populaţie: 1,5 milioane.


Cum poate peste un milion de oameni să-şi facă locuinţa în interiorul Mt. Shasta? În timp ce noi ne întindem imaginaţia, vecinii noştri japonezi, au proiectat deja oraşe subterane, ca răspuns la problema lor de la suprafaţă. Locuirea subterană a fost mii de ani vehiculul natural pentru evoluţia umană. Aici este o privire la un ecosistem bine gândit. Dimensiunile acestui oraş bombat sunt de aproximativ 1,5 mile lăţime pe 2 mile adâncime. Telos se află pe 5 niveluri.

Nivelul 1: Acest nivel de sus este centrul de comerţ, educaţie şi administraţie. Templul în formă de piramidă este structura centrală şi are o capacitate de 50.000. Il înconjoară clădirile guvernamentale, echivalentul unui tribunal care promovează un sistem judiciar luminat, săli de înregistrări, artă şi facilităţi de divertisment, un hotel pentru emisarii vizitatori străini, un palat care îi găzduieşte pe Ra şi Rana Mu, (Regele şi Regina domnitoare a neamului lemurian), un turn de comunicaţii, un port spaţial, şcoli, distribuitoare de produse alimentare şi de îmbrăcăminte şi cele mai multe locuinţe.

Nivelul 2: un centru de producţie, precum şi un nivel rezidenţial. Casele sunt în formă circulară şi ferite de praf din cauza asta. Ca la suprafaţă, locuinţe pentru oameni singuri, cupluri şi familii extinse sunt normale.

Nivelul 3: grădini hidroponice. Tehnologia foarte avansată hidroponică alimentează întregul oraş, ceva rămânând şi pentru comerţul intern al oraşelor. Toate culturile dau roade mai mari şi mai gustoase, leguminoase şi produse care fac o dietă variată şi de distracţie pentru Telosieni. Locuitorii Oraşelor Agartha au înlocuit carnea acum fiind complet vegetarieni.

Nivelul 4: Mai multe grădini hidroponice, mai multe fabrici şi unele zone naturale de parc. 

Nivelul 5: Nivelul naturii. Situat la aproximativ o milă sub nivelul solului, această zonă este un mediu mare natural. Ea serveşte ca habitat pentru o mare varietate de animale, inclusiv a celor de mult dispărute de la suprafaţă. Toate speciile au fost crescute într-o atmosferă non-violentă, iar cei care ar putea fi carnivori la suprafaţă acum se bucură de fripturile de soia şi de interacţiunea umană. Aici puteţi zburda cu un tigru cu dinţi Saber cu abandon sălbatic. Împreună cu celelalte niveluri de plante se produce suficient oxigen pentru a susţine biosfera.

Limba: În timp ce dialectele variază de la oraş la oraş, Solara Maru, tradus ca Limbă Solară este frecvent vorbită. Aceasta este limba rădăcină pentru limbile noastre sacre, cum ar fi sanscrita şi ebraica.

Guvernul: Un Consiliu din doisprezece, şase bărbaţi şi şase femei, împreună cu Ra şi Rana Mu, soluţionează problemele colective şi servesc ca ghizi şi apărători ai oamenilor. Poziţii de regalitate cum sunt cele deţinute de către Ra şi Rana Mu, sunt considerate ca cele de responsabilitate în menţinerea planului divin al lui Dumnezeu. Cel mai înalt preot, un Maestru Ascensionat numit Adama, este, de asemenea, un reprezentant oficial.

Calculatoarele: Sistemul informatic agarthean este pe baza de amino-acizi şi serveşte o gamă largă de funcţii. Toate oraşele subterane sunt legate de această reţea informatică extrem de spiritualizată. Sistemul monitorizează comunicare inter-oraşe şi galactică, în timp ce, simultan, serveşte nevoilor individuale la domiciliu. Poate, de exemplu, raporta deficitul corpului tău de vitamine sau minerale, atunci când este necesar, transmite informaţii pertinente din înregistrările akashice pentru creştere personală.

Banii: Nu există. Se are în vedere toate nevoile de bază ale locuitorilor. Surplusul este schimbat printr-un sofisticat sistem barter.

Transportul: Trotuare rulante, lifturi între nivele şi sănii electromagnetice asemănătoare cu snowmobilele voastre, în oraş. Pentru călătoriile între oraşe, locuitorii iau Tubul, un sistem de metrou electromagnetic capabil de viteze de până la 3.000 m.p.h. Da, agartheenii sunt bine versaţi în eticheta intergalactică şi sunt membri ai Confederaţiei Planetelor. Călătoria spaţială a fost perfecţionată, având capacitatea schimburilor interdimensionale care fac aceste nave nedetectabile.

Divertismentul: Teatru, concerte şi o mare varietate de arte. De asemenea, pentru cei dintre voi care sunteţi fani Star Trek, holodeckuri (sali holografice). Programaţi filmul vostru preferat sau capitolul din istoria Pământului şi deveniţi o parte din ea!

Naşterea copiilor: O perioadă nedureroasă de trei luni, nu nouă. Un proces foarte sacru în care, la concepţie, o femeie va merge la templu timp de trei zile, salutând imediat copilul cu muzică frumoasă, gânduri şi imagini. Nasterea în apă în compania ambilor părinţi este standard.

Înălţimea: Având în vedere diferenţele culturale, înălţimile medii ale cetăţenilor subterani variază în general de la 6’5" la 7’5", în Telos, în timp ce este aproape 12’ în Shamballa.

Vârsta: Nelimitată. Moartea prin degenerare nu este pur şi simplu o realitate în Telos. Cei mai mulţi agartheani aleg să arate de 30 sau 40 de ani şi rămân aşa, în timp ce, tehnic, ei pot fi de mii de ani. Necrezând în moarte, această societate nu este limitată de aceasta. La finalizarea unei experienţe dorite, se pot dezincarna la voinţă.

Ascensiunea: Absolută şi mult mai uşor şi mai frecventă decât la suprafaţă. Ascensiunea este scopul final al învăţării în templu. De ce au rămas în subteran tot acest timp? În parte, deoarece agartheenii au învăţat inutilitatea războiului şi a violenţei şi aşteaptă cu răbdare ca voi să trageţi aceeaşi concluzie. Ei sunt, de altfel, oameni blânzi pe care chiar şi gândurile noastre judecătoare îi afectează fizic. Secretul lor a fost protecţia. Până în prezent adevărul existenţei lor a fost ascunsă de Spirit. Când îi putem vizita noi? Intrarea noastră în oraşele subterane depinde de puritatea intenţiilor noastre şi capacitatea noastră de a gândi pozitiv. O primire călduroasă din ambele lumi este ideală şi trebuie să fie exprimată de mai mulţi şi nu doar de comunitatea Lucrătorilor în Lumină.

În prezent, câteva sute de curajoşi din subteran lucrează la suprafaţă. În scopul de a se amesteca cu masele, ce au suferit schimbări temporare celulare, astfel că, fizic, ei se ridică deasupra restului vostru. Ei pot fi recunoscuţi prin natura lor blândă, sensibilă şi accentului oarecum misterios. Dorim să vă prezentăm pe Prinţesa Aurora Sharula Dux, fiica lui Ra şi Rana Mu din Telos. Sharula a fost oficial numita Ambasador în lumea de la suprafaţă de Reţeaua Agartha. Ea a fost născută în 1725 şi arată de 30 de ani. Acest articol este prin curtoazie, experienţa ei de primă mână... mesaje din interiorul Pământului

Tr   Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!