MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Ţara de dincolo de Polul Nord




Amiralul Byrd a declarat, în februarie 1947, înainte de zborul său peste Polul Nord, 

Vreau să văd terenurile de dincolo de Pol. Această zonă de dincolo de Pol este centrul unei mari necunoscute. Pe 19 februarie 1947, amiralul Richard E. Byrd a părăsit tabăra de bază din regiunea arctică şi a zburat spre nord. Ce s-a întâmplat în acel zbor? În timpul zborului său arctic de 1.700 de mile dincolo de Polul Nord el a raportat prin radio că vede sub el, nu gheaţă şi zăpadă, ci suprafeţele de teren formate din munţi, păduri, vegetaţia verde, lacuri şi râuri şi în păduri a văzut un animal ciudat asemănător mamutului .... Ani de zile au persistat zvonuri că, în zborul său istoric la Polul Nord, amiralul Byrd a zburat dincolo de Pol într-o deschidere care duce în interiorul Pământului. Aici, el s-a întâlnit cu fiinţe avansate în care au avut pentru el un mesaj sobru, pentru a-l oferi omenirii de la suprafaţă. La întoarcerea lui Byrd la Washington, la 11 martie 1947, a fost întervievat intens de forţele de securitate şi o echipă medicală. Guvernul nostru l-a marcat ca nebun şi l-a tinut drogat şi blocat într-un azil, în interesul securităţii naţionale. Iată, din jurnalul secret al amiralului Byrd, mesajul menit să fie auzit cu 56 de ani în urmă!

Extras despre un zbor spre Ţara de dincolo de Polul Nord:
“Vă urăm bine aţi venit în ţara noastră, amirale”. 

Văd un om cu trăsături delicate şi cu ridurile anilor pe faţa lui. El este aşezat la o masă lungă. Mă invită să stau jos pe un scaun. După ce m-am aşezat, el işi împreunează degetele şi zâmbeşte. El vorbeşte încet din nou şi transmite următoarele: 
V-am lăsat să intraţi aici pentru că sunteţi un caracter nobil şi sunteţi bine-cunoscut în lumea de la suprafaţă, amirale. 
“Lumea de la suprafaţă”, mi s-a crispat respiraţia! “Da”, răspunde maestrul cu un zâmbet, eşti în ţara Arienilor, din Pământul Interior. Noi nu iţi vom întârzia mai mult misiunea şi vei fi în siguranţă escortat înapoi la suprafaţă şi o distanţă mai încolo. Dar acum, Amirale, iţi voi spune de ce te-am chemat aici. Interesul nostru pe bună dreptate, a început doar după ce au explodat primele bombe atomice de la Hiroshima şi Nagasaki, Japonia. În acel moment alarmant am trimis maşinile noastre zburătoare, Flugelradele, în lumea de la suprafaţă pentru a investiga ce s-a făcut. Asta este, desigur, istorie trecută acum, Amirale, dar trebuie să continuu. Vezi, noi nu am intervenit înainte în războaiele şi barbariile voastre, dar acum trebuie pentru că aţi învăţat să umblaţi cu o anumită putere care nu este pentru om, şi anume, cea a energiei atomice. Emisarii noştri au livrat deja mesaje puterilor lumii tale şi totuşi ei nu le iau în seamă. Acum ai fost ales pentru a fi martor aici, că lumea noastră există. Tu vezi, cultura noastră şi ştiinţa există de mii de ani dincolo de cea a rasei tale, Amirale. L-am întrerupt: 
Dar ce are a face acest lucru cu mine, domnule? 
Ochii maestrului par să pătrundă adânc în mintea mea, şi după ce m-a studiat pentru câteva momente el a răspuns: 
Rasa ta a ajuns acum la punctul fără întoarcere, pentru că sunt unii dintre voi care ar distruge lumea ta mai degrabă decât să renunţe la puterea lor aşa cum o ştiu ei... 
Am dat din cap şi Maestrul a continuat. În 1945 şi după aceea, am încercat să contactăm rasa ta dar eforturile noastre au întâlnit ostilitate. Asupra Flugelradelor noastre s-a tras, chiar le-au urmărit cu răutate şi ură de către avioanele voastre de luptă. Deci, acum, iţi spun, fiul meu, că există o mare furtună care creşte în lumea ta, o furie neagră, care, nu va trece mulţi ani. Nu veţi primi nici un răspuns de la armatele voastre; nu va fi siguranţă în ştiinţa voastră. Se pot înfuria până ce fiecare floare din cultura voastră este călcată în picioare şi toate lucrurile umane sunt nivelate în haos mare. Recentul vostru război a fost doar un preludiu a ceea ce este încă să vină pentru rasa ta. Aici vedem mai multe, în mod clar, cu fiecare oră ... nu spui, că mă înşel? Nu, i-am răspuns, s-a întâmplat o dată înainte, atunci când Evul Mediu a venit şi a durat mai mult de cinci sute de ani. ? Da, fiul meu, a răspuns Maestrul, Evul Mediu care vine acum pentru rasa ta va acoperi Pământul ca o perdea, dar cred că o parte din rasa ta va trăi prin furtună; dincolo de aceasta eu nu pot spune. Vedem la o distanta mare o lume nouă ieşind din ruinele rasei tale, care căutându-şi pierderile şi comorile legendare, ei vor fi aici, fiul meu, în condiţii de siguranţă în mijlocul nostru. Când acest timp soseşte, vom veni din nou înainte să ajutăm la revigorarea culturii rasei voastre. Poate că, până atunci, veţi fi învăţat inutilitatea războiului şi a conflictelor sale ... şi după acea dată, un anumit grad de cultură şi ştiinţă vor fi returnate pentru ca rasa ta să înceapă din nou. Tu, fiul meu, trebuie să revii la lumea de la suprafaţă cu acest mesaj ... 

Cu aceste cuvinte de încheiere, întâlnirea noastră părea la sfârşit. Am stat pentru un moment ca într-un vis ... dar, totuşi, am ştiut că acest lucru a fost realitate şi, pentru un motiv ciudat m-am aplecat puţin, fie din respect sau smerenie, nu ştiu de ce. Dintr-o dată, am fost din nou conştient de faptul că cele două gazde frumoase care m-au adus aici au fost din nou lângă mine. Pe aici, Amirale, au spus. M-am întors încă o dată înainte de a-l părăsi şi am privit inapoi spre Maestru. Un zâmbet blând era gravat pe faţa lui delicată. Adio, fiul meu, a vorbit el, şi apoi, cu un gest frumos cu mâna, întâlnirea noastră s-a incheiat cu adevărat. Repede, am mers înapoi prin uşa mare a camerei Maestrului şi încă o dată am intrat în lift. Uşa a alunecat în jos în tăcere şi am început să urcăm. Una din gazdele mele a vorbit din nou, trebuie să ne grăbim, Amirale, aşa cum doreşte Maestrul, să nu întârziem mai mult calendarul programului tău şi trebuie să te întorci cu mesajul său la rasa ta. Extras din: Un zbor spre Ţara de dincolo de Polul Nord; Jurnalul lipsă al amiralului Richard E. Byrd... mesaje din Pământul interior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!