MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Cronologia Ascensiunii Pământului





Astăzi, vom vorbi despre termenele pentru ascensiunea Pământului. Aflaţi că, există vaste cantităţi de Lumină care curg pe Pământ de la Soarele Mare Central şi de dincolo, inclusiv toate Universurile din sistemul nostru de multi-universuri. Toate sistemele, de peste tot, sunt conştiente de ceea ce se produce acum pe Pământ, şi toate trimit sprijinul lor în formă de valuri de lumină. Toate aceste valuri de lumină converg spre atmosfera Pământului şi în fiecare celulă din fiecare formă de viaţa de pe Pământ, inclusiv Pământul însuşi.

Aceasta este o revelaţie spectaculoasă pentru fiinţele de pe Pământ care o înţeleg şi o vedere spectaculoasă. Toată densitatea este ridicată, simţită şi disipată în eter, pentru totdeauna, transmutată în lumină, niciodată, să nu se întoarcă din nou. Pe când toate acestea se produc, voi, imperceptibil, sunteţi ridicaţi mai sus şi mai sus în frecvenţa luminii pe care aţi lăsat-o când aţi venit pe Pământ. Corpurile voastre sunt reînnoite şi regenerate la un nivel pe care nu îl simţiţi fizic şi totuşi el are loc clipă de clipă, până când o astfel de frecvenţă este ajunsă şi voi veţi exploda brusc în lumina de diamant care sunteţi. Este vorba despre atingerea masei critice şi a termenelor. Termenele, pentru că toate acestea să apară se apropie de Pământ şi converg din fiecare direcţie şi dimensiune, până când toate se vor închide una într-alta şi vor exploda în ACUM. Şi apoi sunteţi acolo! Acolo cu noi în conştiinţă şi acolo cu toată viaţa, situată peste tot în toate universurile simultan.

Un eveniment la care sa fiţi martori, lăsaţi singuri să fiţi parte la ceea ce sunteţi toţi. Acest lucru nu a fost niciodată făcut înainte, oriunde în toată existenţa. Acesta este motivul pentru care există un număr mare de fiinţe dintr-un număr mare de universuri aici, înconjurând Pământul, uitându-se la toate acestea care se întâmplă, şi aşteptând marele moment de sinteză să apară. Şi când o face, va fi o mare bucurie în toate multiversurile şi dincolo. Este totul despre termene şi conştiinţă ajungând la o masă critică, iar apoi totul explodează exponenţial la o viteză dincolo de orice aţi putea concepe. Viteza se întâmplă la momentul acum, fără nici un interval de timp. Ah, minunile Creaţiei lui Dumnezeu. Aşteptaţi cronologia rămasă cu răbdare, ştiind că toţi vor ajunge la un sfârşit glorios de trezire instantanee pentru toată viaţa de pe Pământ, trimiţându-vă pe voi toţi până la stele, şi în jos la noi, desigur.

Mesaje din interiorul Pământului - DR

TR Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!