MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Despre oraşul Telos


   
Telos este un oraş subteran situat în interiorul grotei enorme de sub Mt. Shasta în California. Cetăţenii săi sunt supravieţuitorii scufundării continentului Lemurian care a avut loc cu aproximativ 12.000 de ani în urmă. Izolarea lor de populaţia de la suprafaţă le-a permis să creeze o civilizaţie de pace şi abundentă, cu nicio boală, îmbătrânire sau deces. Cuvântul telos înseamnă comunicare cu spiritul. Telos este unul din cele de peste 120 de oraşe de Lumină care sunt doar la câţiva kilometri sub Pământ. Ca şi grup, aceştia sunt numiţi Reţeua Agartha. (Autorul
 


Salutări din Telos! Eu sunt Adama, Maestru Înălţat şi Marele Preot din Telos, un oraş subteran sub Mt. Shasta în California. Dictez acest mesaj pentru voi din casa mea de sub Pământ, unde peste un milion şi jumătate dintre noi trăim în pace şi prosperitate perpetuuă. Suntem umani şi fizic la fel ca voi cu excepţia faptului că, conştiinţa noastră deţine în masă numai gânduri de Nemurire şi sănătate perfectă. Prin urmare, putem trăi sute şi chiar mii de ani în acelaşi organism. Am venit aici din Lemuria cu peste 12.000 de ani în urmă, înainte de acel război termonuclear care a avut loc şi a distrus suprafaţa Pământului. Ne-am confruntat cu greutăţi şi calamităţi la suprafaţă motiv pentru care am decis să continuăm în subteran evoluţia noastră. Am apelat la Ierarhia Spirituală a planetei pentru permisiunea de a renova acea cavernă deja existentă în interiorul Mt. Shasta, şi a o pregăti pentru momentul în care ar trebui să evacuăm casele noastre de la sol.

Când războiul a început, am fost avertizaţi de către Ierarhia Spirituală să începem evacuarea noastră în această peşteră subterană trecând prin sistemul de tunele care este răspândit pe întreaga planetă. Am sperat să salvăm toţi oamenii Lemuriei, dar nu a fost timp decât pentru a salva 25.000 de suflete. Restul rasei noastre a pierit în explozie. În ultimii 12.000 de ani, am fost capabili să evoluăm rapid în conştiinţă, ca urmare a izolării noastre de bandele extraterestre jefuitoare şi de alte rase ostile care prădau pe suprafaţa planetei. Populaţia de la suprafaţă s-a confruntat cu salturi mari de conştiinţă, în pregătirea pentru umanitate de a trece prin Centura Fotonică. Acesta este motivul pentru care am început să contactăm locuitorii de la suprafaţă pentru a face cunoscută existenţa noastră. Pentru ca Pământul şi umanitatea să continue să urce în conştiinţă, întreaga planetă trebuie să fie unită şi să fuzioneze într- O Lumină de jos şi O Lumină de sus. Pentru acest motiv vă contactăm; pentru a vă face conştienţi de existenţa noastră subterană astfel încât să puteţi aduce faptul existenţei noastre subterane în atenţia fraţilor noştri şi surorilor de la sol. Cartea noastră de mesaje canalizate din Telos este scrisă pentru umanitate, în speranta că va recunoaşte şi ne va primi atunci când vom ieşi din casele noastre subterane şi vom fuziona cu ei la suprafaţă într-un viitor nu prea îndepărtat. Vă vom fi recunoscători pentru rolul jucat în a ne ajuta să difuzăm realitatea existenţei noastre. Dianne R

Tr   Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!