MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

„Îmbrățișează un copac”



Luând Responsabilitatea pentru
Pământ și Mediu inconjurător


O notă a autorului la „Îmbrățișează un copac”
Așa cum cetaceele sunt deținătorii evidențelor Pământului ce trăiesc în oceane, cu toate acestea, şi COPACI sunt deținători de evidențe ce trăiesc pe uscat?

Copacii cuprind un sistem de „rețea de comunicație subterană vastă” care transmite informații, astfel încât toți Copacii, oriunde s-ar afla, să cunoască instantaneu tot ce se întâmplă pe Pământ. Ei sunt Biblioteci vii întruchipate în scoarță la care noi oamenii îi putem „atinge” cu ușurință (rețineți termenul „rădăcină de atingere” – putem accesa biblioteca lor vastă). „Linia” lor este întotdeauna deschisă pentru noi, așa că atingeți-o - ei așteaptă cu nerăbdare apelul nostru. Ei așteaptă ca noi să-i recunoaștem ca OAMENI ARBORI. Pentru știri necenzurate din întreaga lume și răspunsuri la orice întrebare, Îmbrăţişează un Copac — nu numai că salvezi hârtia, ci și viețile lor.

Noi, copacii, suntem păstrători de evidențe
Noi suntem Copacii. Și noi suntem Păstrătorii de Înregistrări. Filialele noastre sunt pline de informații. Frunzele noastre sunt plăci de înregistrare care vă înregistrează cuvintele și acțiunile în timp ce treceți pe lângă noi.

Puteți vorbi cu noi și vă vom înregistra cuvintele, chiar și nuanțele voastre în vorbire. Este ca și cum ai roti un cadran pe un dispozitiv de înregistrare și ai vorbi în el. Suntem mai buni decât atât, deoarece nu folosim tehnologie - este construită în noi.

Frunzele noastre par subțiri pentru ochii tăi, dar conțin volume de informații care îți apar automat în viziune și sunet atunci când „porniți” spre noi. Suntem cărți independente care dețin înregistrările Pământului. Pe măsură ce frunzele noastre se leagănă încoace și încolo în vânt, măturăm eterii și culegem informații pertinente care sunt necesare pentru a susține viața. Totul este codificat și puteți rupe cu ușurință codul. Vă putem răspunde la orice întrebare pe care o puneți, dacă doar învățați să ne auziți. Vorbim tare și clar inimii tale, nu urechii tale.

Noi copacii, cuprindem o vastă rețea de comunicație subterană care înregistrează toate evenimentele și este la curent cu tot ceea ce este pe cale să se întâmple.

Dacă vrei să știi ce se va întâmpla oriunde pe Pământ, stai lângă unul dintre noi, pune-ți mâna pe trunchiul nostru și pune-ți întrebarea.

Vom răspunde.

Noi copacii suntem gardieni – santinelele staționate pe Pământ pentru a servi aici împreună cu voi în parteneriat ca îngrijitori. Suntem codificați cu inteligența cosmică și încurajați de Divin așa cum sunteți şi voi - doar că noi suntem conștienți de darurile noastre și le folosim pentru a crea doar armonie.

Ne puteți citi așa cum vă citim noi – sunteți o bibliotecă vie și puteți întoarce paginile din sufletul vostru pentru a accesa tot ce aveți de știut. Este construit în tine... ești tu. Acesta este motivul pentru care ADN-ul tău este atât de căutat și ai fost atât de manipulat. Ești un premiu care merită capturat, dar nimeni nu te poate duplica. Cu toată tehnologia lor, ei încă nu-ţi pot lua personalitatea. Numai Creatorul cunoaște codul. Dianne R

Tr  Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!