MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Călătoria voastră acasă




Salutări din Biblioteca Porthologos, din interiorul Tărâmului Pământului Interior, de iubire şi lumină, pace şi abundenţă nelimitată. Sunt Mikos şi am adunat în jurul meu pe fraţii mei şi surorile mele, ca să ancoreze energia pentru această sesiune de channeling. Suntem cu toţii atât de încântaţi ori de câte ori ne întâlnim pentru aceste sesiuni, pentru că, aceste sesiuni sunt singura cale pe care o avem în prezent ca să primiţi mesajele noastre la suprafaţă şi să le daţi mai departe. Deci, noi vă iubim şi vă binecuvântăm pentru serviciul vostru de a retransmite pe Pământ gândurile noastre. Pentru că, gândurile noastre poartă vibraţia iubirii pe care o avem pentru oamenii de pe Pământ şi dorinţa noastră este de a vă ajuta în procesul ascensiunii prin cuvintele noastre de înţelepciune şi orientare.

Suntem aici pentru a vă ghida în călătoria voastră spre interior, spre acasă. Toată excursia este în interior şi, prin urmare, liberă de cheltuieli şi fără aranjamente de călătorie. Staţi liniştiţi, concentraţi-vă pe noi în interiorul Pământului gol, iar noi vă vom ghida pentru a descoperi pietrele preţioase în propriul vostru suflet. Noi vă ajutăm să exploraţi resursele fiinţei voastre astfel încât să puteţi descoperi bogăţia care locuieşte în voi. Aşa începe călătoria voastră de interior acum. După cum aţi citit în paginile acestei cărţi, să ştiţi că v-aţi cuplat pe vibraţiile noastre, şi suntem pe deplin conştienţi de voi. Chemaţi-ne acum pentru că ştim frecvenţa voastră şi vă îmbrăţişăm în dragostea noastră. Vom lucra cu voi de mai jos, ori de câte ori ne veţi chema. 

Cuvintele din această carte vă acordează automat la noi, şi din această acordare vom deveni conştienţi de dorinţa voastră de a fi cu noi în conştiinţă. Şi prin intermediul conştiinţei noastre amestecate, vă vom ghida pe drumul spre casa voastră. Vom lucra cu toţi cei care ne cheamă. Când facem această conexiune a inimilor, se solidifică parteneriatul nostru de a lucra împreună pe planurile interioare şi pentru a vă oferi îndrumarea de care aveţi nevoie pentru a face saltul în conştiinţă. Odată ce acest salt se face, ne veţi găsi aici, unde am fost mereu, numai atunci ne veţi putea vedea şi veţi vedea că am fost mereu alături de voi, dacă aţi fost în măsură să vedeţi destul de departe.

Mesaje din Pământul Interior - Dianne

Tr. Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!