MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Drama iluziei optice





Vă trimitem salutări de dragoste de sub solul vostru, care este acoperişul nostru. Aveţi reşedinţa pe acoperişul casei voastre, mai degrabă, decât în interior. Este ca şi cum aţi construi o casă, aţi urca pe o scara pe acoperiş şi aţi stabili aici menajul. Veţi deveni în curând conştienţi de alte planete din Calea Lactee şi veţi vedea oamenii care locuiesc în interiorul planetelor lor de origine, lăsând în afară suprafeţele sterpe şi gratuite. Veţi face această călătorie vizuală pe când acuitatea vizuală vi se va ascuţi, nervul optic se va deschide şi va răspunde energiei care se află în creştere şi care acum vine pe Pământ. Mari viziuni vă aşteaptă pe toţi, pe când sistemul nostru solar şi galaxia răspund la creşterile de Lumină şi Iubire, revărsându-se din Marele Soare Central, de la Alpha şi Omega, creatorii din galaxia noastră, Calea Lactee.

Viziunea voastră va fi nelimitată, toata densitatea şi voalurile vor cădea şi veţi vedea viaţa din toată creaţia aşa cum este şi nu prin deziluziile optice ale densităţii cum vă apare acum. Voalurile sunt chiar acum scoase de pe corneele ochilor voştri, valuri ce cresc în lumină şi care provin de la Marele Soare Central. Voi veţi dansa în extaz pe când viziunea voastră se va desfăşura pe când stelele şi planetele vor intra în vederea voastră, vă veţi concentra şi muta spre ele ca şi când ar fi la o aruncătură de piatră, aşa cum sunt în adevăr, numai că viziunea voastră a fost blocată de către programarea negativă în iluzia de a fi separaţi şi în afară, mai degrabă decât conectaţi şi interconectaţi cu toate formele de viaţă în existenţă.

Oh, vă aşteaptă o mare surpriză! Şi noi din Pământul Interior abia aşteptăm să vedem aspectul feţelor voastre când vom fi în contact vizual cu voi privindu-vă cu uimire, veţi clipi şi plini de entuziasm veţi râde, uitându-vă curioşi în ochii noştri când o să  vă daţi seama că am fost aici tot timpul şi voi nu ne-aţi văzut. Ce timp minunat ne aşteaptă pe noi toţi, aşa cum suntem cu toţii conectaţi într-un sfârşit îmbinându-ne conştiinţele noastre într-una singură. S-a terminat, Preaiubiţilor. Lupta şi durerea s-au terminat. Nu au fost niciodată menite să fie. Şi cu cât de adânc aţi căzut, cu atât ridicarea va fi rapidă, veţi recupera timpul pierdut şi veţi excela în călătoria voastră evolutivă şi vă veţi ridica nivelul de conştiinţă la înălţimi mai înalte în cateva clipe. Scenariul este deja scris, acum doar vă jucaţi rolurile.

Dar pe când dramă se accelerează, câştigaţi impuls şi încheiaţi jocul cu publicul în picioare aplaudând curajul şi rezistenţa voastră în cea mai lungă dramă a iluzie făcută vreodată. Cortina se închide şi veţi reveni acasă. S-a încheiat. Aşteptăm să vă primim în casele noastre de cristal şi de aur şi să vă tratăm cu somptuoasele noastre mese şi să meargem mână-în-mână cu voi prin Pământul Interior, tratându-vă ca Regine şi Regi, Zeii şi Zeiţele care sunteţi. Aşteptăm vizita voastră. Mesaje din interiorul Pământului by Dianne

Tr   Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!