MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Bijuterii, diamante şi cristale




Noi locuim aici, în Pământul Interior, printre bogăţii şi trăim în palate mari infuzate cu lumină. Pentru voi, ar părea ca o ţară a fanteziei, dar pentru noi este real pentru că am creat-o din Sinele noastre Dumnezeieşti. Am creat case de Zei şi Zeiţe, şi aici locuim. Locuim printre bogăţii şi pe care ochii voştri nu pot să le conceapă încă. Fiecare comoditate posibilă este la îndemână şi mediul nostru este mai frumos decât vă puteţi imagina. Casele noastre sunt stabilite în locuri naturale din ţara care abundă în jurul nostru şi sunt construite chiar în mediul natural, înconjurate de lacuri şi râuri. Nu avem oraşe ca ale voastre. Avem doar “ţară” care nu încetează să ne uimească, chiar şi pe noi. 

Copacii şi florile sunt vibrante, cu nuanţe şi forme pulsatorii ce dezmiardă casele şi terenurile noastre. Totul este monumental, cum aţi spune voi. Chiar copacii şi munţii noştri sunt dubli în înălţime faţă de ai voştri, aşa cum şi corpurile noastre sunt mai înalte şi mai late decât ale voastre. Lăţimea şi înălţimea se reprezintă ca valoare dublă a cifrelor noastre, la fel şi fructele şi legumele noastre care sunt mai mari în comparaţie cu ale voastre. Toate alimentele sunt organice, pentru că noi suntem acordaţi cu Mama Pământ şi ea conduce personal creşterea acestora.

Trăim în palate mari realizate din pietre cristalizate care sunt încorporate cu bijuterii din Pământ. Aceste pietre cristalizate crează un câmp magnetic în strălucirea ce alimentează şi echilibrează corpurile noastre şi ne umple cu forţa de viaţă provenind de la Marele Soare Central din Universul nostru. Toate lucrurile din casele noastre radiază puritatea lui Dumnezeu şi ne acordă cu vibraţiile lui Dumnezeu. Pentru că Iubirea lui Dumnezeu este cea care ne umple casele şi Iubirea lui Dumnezeu creează toate bogăţiile în vieţile noastre. Casele noastre sunt rotunde şi translucide, şi se pierd în peisaj. Prin aparenţa lor ne dau intimitate totala. Dar, o dată ajunşi în interior, putem vedea în toate direcţiile din jurul nostru. Acest lucru ne dă un sentiment de viziune spaţială, mai degrabă decât să fim blocaţi în interior aşa ca voi la suprafaţă. Nu numai că putem vedea din casele noastre, dar putem vedea dincolo de Pământ, stelele de pe cer. Viziunea noastră nu are limite sau bariere, ori de câte ori suntem în Pământul Interior. Ochii noştri şi simţurile noastre sunt libere să colinde Universul, în timp ce corpurile noastre rămân în interiorul Pământului.

 ... din seria Mesaje din interiorul Pământului
     Robbins D

TR Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!