MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

În Pământul Interior totul este construit din Cristale





Sunt aici pentru a vorbi despre legătura noastră la Univers, şi conexiunea voastră la toate formele de viaţă de peste tot. Noi suntem aşezaţi în camera noastră, în Biblioteca din Porthologos, uitându-ne la stele, stelele cerului care plutesc în tăcere peste noi. Pentru că, chiar dacă stăm sub Pământ, putem vedea în Univers, în toate direcţiile dintr-o dată. Inimile şi minţile noastre sunt în armonie cu Creatorul, Sursa a toată Unimea şi conectorul la toată viaţa. Ne iubim Pământul şi, trăind în interiorul lui, suntem parte la toate informaţiile care au fost vreodată şi la toate evenimentele care au loc în prezent pe suprafată, precum şi pe alte sisteme solare în Galaxia noastră. Noi capturăm, sau înregistrăm aceste evenimente în Proiectoarele noastre de cristal şi le păstram în siguranţă în biblioteca noastră extinsă.

Toate înregistrările sunt vechi, după standardele voastre, vieţile voastre fiind atât de scurte în comparaţie cu ale noastre. Dar aceste vechi evenimente au existat în timpul vieţii noastre, deoarece noi suntem de eoni de ani în acelaşi corp şi, prin urmare, au avut loc în timpul vieţii noastre. Aceasta ne oferă o perspectivă diferită de viaţă, una care onorează şi venerează Pământul şi toată viaţa de pretutindeni. Pentru că, am trăit prin atâtea ere care au avut loc la suprafaţă, am văzut şi am experimentat conectivitatea tuturor formelor de viaţă de peste tot. Ceea ce ne aduce înapoi la cristale.

Evoluţia cristalelor este veche, de asemenea, pentru că au existat întotdeauna şi au fost martore la toate evenimentele de pe Pământ. Ele însele, au înregistrat toate evenimentele de pe Pământ şi le-au stocat în reţeaua lor cristalină de nervuri ce poate acumula cantităţi enorme de informaţii. Aceste cristale sunt fiinţe foarte evoluate, a căror misiune este de a înregistra tot ce transpiră pe Pământ, astfel că, tot ceea ce s-a întâmplat poate fi redat pe Proiectoarele noastre de cristal şi de învăţat din aceasta. Pentru că toată viaţa este o experienţă de învăţare şi fără cunoaşterea şi înţelepciunea din trecut, cum vă aşteptaţi să învăţaţi şi să promovaţi în evoluţia voastră?

Cărţile voastre sunt toate umplute cu dezinformare, compilate de către opiniile, convingerile şi teoriile omenirii care au puţine asemănări cu condiţiile sau faptele reale. Deci, tot ce învăţaţi nu vă arată nici un indiciu cu privire la natura reală a Pământului, a Universului sau a voastră. Ori de câte ori vrem să învăţăm ceva şi să aplicăm în vieţile noastre, vom merge în camera înregistrărilor de cristal şi vom reda succesiunea de evenimente care ne va conduce la informaţia şi înţelepciunea care ne trebuie să rezolvăm orice problemă sau spori întelegerea noastră despre evenimentele şi vieţile noastre. Acest lucru este important pentru voi, fraţii şi surorile noastre de pe Pământ; pentru că voi, de asemenea, trebuie să aveţi aceste informaţii disponibile astfel încât să puteţi vedea cum oficialii guvernelor alese au manageriat prost resursele Pământului şi v-au ţinut eoni într-un mod de luptă de supravieţuire virtuală. Vieţile voastre sunt atât de controlate şi libertăţile voastre atât de diminuate că voi nici nu le ştiţi, pentru că tot ce ştiţi o etichetaţi ca democraţie echivalentă cu libertatea. Drept rezultat, acest voal a fost tras pe ochii voştri pentru a ascunde Lumina din Univers închizându-vă pe această mică insulă  plutind în spaţiu!

Pentru că, deşi nu puteţi vedea în afară, sau auzi Pământul ce vă cheamă, sau a simţi iubirea pentru copaci, în timp ce alergaţi pe lângă ei, în freneticul vostru ritm de viaţă, aflaţi că, toată viaţa de peste tot, este conştientă de situaţia voastră şi a venit în salvarea voastră, pentru a vă trezi din somnul cel adânc al erelor, astfel încât, să vă puteţi recâştiga amintirea voastră conştientă a cine sunteţi, de ce sunteţi aici pe Pământ şi partea importantă pe care o jucaţi în ridicarea Pământului din densitatea lui, într-un tărâm mai înalt de Lumină unde veţi experimenta libertatea reală la prima mână. Cristalele voastre vă pot ajuta să faceţi acest salt în conştiinţă, într-o cantitate minusculă de timp. Doar ţineţi-le aproape de voi şi ele vor imprima înţelepciunea lor în inima voastră în cel mai scurt timp şi vă vor ridica vibraţia la un loc unde să puteţi accesa cu uşurinţă toate cunoştinţele şi înţelepciunea care a fost adunată în tot timpul.

Cristalele voastre, indiferent din ce dimensiune sunt, vă pot ridica pe toţi într-o stare mai înaltă de conştientizare. Noi, în Pământul Interior, suntem înconjuraţi de cristalele noastre la fiecare “plimbare prin viaţă” şi în fiecare loc unde mergem. Casele noastre, transportul, locurile de muncă, complexele culturale, totul este construit din cristale şi înconjurat de cristale. Clădirile noastre literalmente strălucesc cu lumina de cristal şi stralucirea corpului nostru creşte pe măsură ce avansăm în evoluţia noastră. Pentru că dragostea, înţelepciunea şi conştientizarea sunt Lumină şi cu cât mai multă Lumină conţine fiinţa voastră, cu atât mai mare este strălucirea voastră. Deci, înconjuraţi-vă casele voastre, computerele şi locurile de lucru cu cristale. Ţineţi-le aproape şi vorbiţi-le şi veţi simţi conştiinţa lor transferându-se conştiinţei voastre şi adăugând Lumina lor şi înţelepciunea la a voastră, astfel încât să puteţi accesa şi înţelege mai bine lumea din jurul vostru şi lumina ca un far pentru familie şi prieteni, care se vor simţi confortabil aproape de voi, confortul pe care îl veţi radia pe toată raza câmpului vostru energetic.

Petrecem atât de mult timp pe câmpurile noastre şi în păduri, doar făcând pelerinaj în mângâierile vindecătoare ale naturii, simţind pulsul vieţii ei prin venele noastre. Puteţi, de asemenea, simţi acest fel de puls al vieţii petrecând în aer liber mai mult timp. Acum, că este primăvară, aveţi posibilitatea să staţi şi să mâncaţi în aer liber, aşa cum facem noi, în loc de, în casele închise. Aceasta este cea mai bună relaxare care există şi cel mai bun mod de a vă conecta cu natura, fiind cu ea şi nu separaţi de ea.

Cristalele, Pământul şi toate formele de viaţă sunt o conştiinţă. Când puteţi înţelege şi integra acest concept al Unimii, viaţa voastră va avea un nou curs şi sincronicitatea va fi un eveniment comun, funcţionând pe o lungime de undă mai mare care vă re-conectează cu toate formele de viaţă de pretutindeni, astfel - permiţându-vă să accesaţi toate căile care vă conduc la îndeplinirea visurilor voastre pe Pământ.

Sunt Mikos, mereu visând la ziua când ne vom întâlni din nou în cele din urmă şi ne vom îmbrăţişa ca prieteni vechi. Aflaţi că sunt mereu atent la apelurile voastre şi vă pot ghida din subteran, din casa mea, prin contopirea voastră cu conştiinţa mea. În acest fel, veţi avea ajutor dublu pentru a fi ghidaţi în viaţă. De fapt, dacă staţi în mod conştient în banda noastră de frecvenţă, va veţi găsi întotdeauna exact unde aveţi nevoie să fiţi, făcând exact ceea ce trebuie să faceţi pentru a realiza scopul sufletului vostru pe Pământ. Cetaceele comunică cu fiecare dintre voi, indiferent unde sunt în oceanele Pământului, stând în fluxul de frecvenţă a Tot Ceea ce Este. Acesta este modul în care copacii şi animalele, precum şi toată natura comunică. Primul pas este de a fi conştienţi de această interconectare a tuturor formelor de viaţă, şi atunci o veţi găsi curgând prin voi fără nici un efort din partea voastră. Aceasta este cheia Universului şi este în voi. Sunt Mikos şi vă spun la revedere. Fie ca ziua voastră să fie plăcută şi minunată, şi săptămână plină de bucurie.


Dianne R - Mesaje din Pământul interior

TR Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!