MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

O nouă Epocă de Aur




Dragii mei locuitori de pe Pământ, vă vorbesc din camerele interioare ale Bibliotecii din Porthologos situată sub Marea Egee, situată adânc în deschiderea din Centrul Pământului. Lumina de la suprafaţă se extinde la hiper-viteză şi creşte exponenţial mai repede decât putem crede. Cu toţii faceţi plimbarea vieţii voastre, alergând pentru a recupera şi a vă uni în conştiinţă cu fraţii şi surorile voastre nevăzuţi care trăiesc în interiorul Pământului. Cu greu, dar putem aştepta ca masele voastre să ajungă la nivelul nostru de conştiinţă, pentru că, numai atunci Pământul nostru va exploda într-o Stea Mare de Lumină dintr-un salt şi în cele din urmă veţi ajunge în a 5-a dimensiune, unde puteţi vedea în Pământul Interior şi să ne vedeţi cu noua voastră vedere. Veţi fi atât de surprinşi de tot ceea ce veţi vedea în jurul vostru şi în ceruri pe care nu le-aţi mai văzut înainte.

Suntem atât de recunoscători tuturor locuitorilor de la suprafaţă pentru receptivitatea lor la Lumină şi pentru că aţi permis Ierarhiei spirituale să menţină creşterea Luminii pe planetă. Doar cu receptivitatea voastră Lumina poate fi atât de intensă şi poate umple Pământul vostru şi să ajungă la corpurile voastre.

Prin Eonii de vieţi în care aţi trăit în conştiinţa limitată acum s-au terminat iar corpurile voastre se pregătesc pentru revenirea la conştiinţa completă. Sunteţi în pragul unei noi Epoci de Aur, una care este umplută numai cu lumină şi perfecţiune, abundenţa este una care este destinată să dureze pentru totdeauna. Sunteţi noii Gardieni ai Pământului pentru că cetaceele v-au adus torţa şi în cele din urmă puteţi s-o luaţi şi să fugiţi cu ea în abandonare completă şi bucurie. Noi suntem vecinii voştri de jos din Pământ, şi inimile noastre sunt aproape de voi ca şi cum am fi alături. Curând uşile noastre vor fi deschise pentru voi şi puteţi veni jos pentru o vizită.

Noi, la rândul nostru, vom suna la uşa voastră şi vom veni la un ceai. Ce glorioasă fuziune a civilizaţiilor va fi acest lucru. Este numai speranţă pentru un viitor de iubire şi de pace - pentru că nimic altceva nu poate exista. Profeţii au spus despre acest timp pentru Pământ, iar acum este aici. Întunericul se retrage şi mogulii puterii, cabalele se retrag. Li s-a dat ordin să se retragă din posturile lor de putere şi control sau să facă faţă consecinţelor. Ei vor fi eliminaţi. Vor fi multe schimbări în toate guvernele de pe Pământ, timpul pentru punerea în aplicare a Planului Divin pentru Pace este la îndemână.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!