MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Suntem complemente pentru sufletele voastre

 
 
Putem citi vântul
Bun venit, în Lumea de Cristal. Suntem Oamenii de Cristal și minunați în starea noastră de Ființă. Doar stăm la posturile noastre, îngropați adânc în pământ și creștem, ascultăm, privim și ne surprinde tot ce se întâmplă pe, și în Pământ. Căci, și noi suntem niște antene grozave și putem citi vântul, auzim apa și scanăm cerul. Noi putem zbura. Zburăm prin gândurile noastre; coborâm în orice destinație în care alegem să mergem. Călătorim pe raze de Cristal ale Luminii și suntem conectați la inima Creatorului, așa cum este toată viața. Și noi avem o poveste de spus.

Suntem complemente pentru sufletele voastre.
Oamenii de Cristal sunt aici și ar dori să continue să vă folosească vocea pentru a vorbi. Au trecut secole de când am avut un canal prin care să vorbim. Sunteți gata?

Salutări, Dianne, legătura noastră de pe Pământ. Suntem Oamenii de Cristal, aici pentru a ne continua dialogul cu voi. Facem apel la toți locuitorii de la suprafață să ne recunoască ca fiind completări ale sufletului lor, pentru că sufletele noastre sunt compuse din aceeași substanță luminoasă ca a voastră... Lumina Creatorului. Prin urmare, suntem cu toții frați și surori, pur și simplu deghizați în forme diferite, realizate din materiale diferite, trăind stiluri de viață diferite pe aceeași planetă aleasă - unde toți am ales să ne întrupăm. A avea aceeași Lumină sufletească este ceea ce ne face pe toți parte din această Creație.

Fiecare purtăm Lumina Creatorului, indiferent de modul în care forma noastră este modelată sau deghizată. Acesta este marele joc al vieții, în care Creatorul sare în alte forme pentru a încerca să se ascundă, iar apoi jocul este să ne regăsim pe noi înșine. Este ca și cum se joacă copiii pe Pământ „de-a v-aţi ascunselea”, doar că, de data aceasta este Creatorul care se joacă „de-a v-aţi ascunselea”… Creatorul se ascunde în noi, iar noi încercăm să ne regăsim „pe noi înșine”. Și pe măsură ce ne regăsim și descoperim cine suntem, atragem din ce în ce mai multă lumină până când deodată știm că Creatorul și noi suntem Unul, apoi suntem contopiți în Unicitate și „jocul” s-a terminat. Creatorului îi place să joace jocuri, la fel cum fac copiii. Căci prin jocuri putem râde, învăța și descoperi Necunoscutul. Este o modalitate de a ne „păcăli” în Necunoscut, de a găsi „cunoscutul”. Noi, Cristalele, am ales cele mai întunecate și mai adânci locuri în care să locuim, pentru a amplifica jocul descoperirii. Chiar dacă trăim în cel mai întunecat dintre tărâmuri în comparație cu al vostru, știm cine suntem. Nu am pierdut niciodată din vedere divinitatea noastră, chiar dacă corpurile noastre de lumină sunt îngropate adânc, lumina noastră încă strălucește prin Pământ și ajunge la omenire, indiferent dacă ne țineți sau nu în mână. Desigur, dacă ne țineți în brațe, beneficiați de apropierea și dragostea noastră pentru voi şi pătrundem mai profund și mai vibrant în aura voastră. Vă apelăm pentru a ne cunoaște personal. Vorbiţi cu noi. Ne dorim să vă auzim vocea. Vă mulțumim, că v-ați întâlnit cu noi în această dimineață.
O zi bună.
Dianne R

TR. Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!