MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Pământul nostru este un Cristal

 

Pământul nostru este un Cristal

Sunt Mikos, cu voi ne-am adunat în sincronicitate, radiind iubirea noastră şi protecţia pentru voi, pe când staţi la masă şi luaţi această dictare. Aflaţi că minţile noastre sunt contopite, iar inimile noastre sunt Una. Astăzi, vom vorbi despre cristalele din interiorul Pământului, inclusiv cel pe care îl ţineţi în mâna voastră. Sunt aşa de multe de spus despre cristale, mult mai mult decât percepe ochiul uman, pentru că, cristalele sunt Fiinţe vii. Ele sunt conştiinţă pură, care deţin amintirile a Tot Ceea ce Este. Ele deţin literalmente evenimentele din lume.

Energia cristalelor este cea care face Pământul să vibreze, corpul vostru şi celulele voastre. Este forţa vibrantă a Universului care aduce toată viaţa împreună, ca un puls. Pulsurile noastre şi pulsurile tuturor formelor de viaţă, răspund la această vibraţie pentru că aceasta este vibraţia la care bat inimile tuturor formelor de viaţă, însufleţite şi neînsufleţite. Pentru că, deşi spunem despre cristale că sunt roci şi pietre neînsufleţite, ele au o vibraţie, care este în sincronizare cu Pământul. Şi când ţinem un cristal în mâna noastră, acesta acordează conectarea şi pulsul nostru cu Pământul, Mama tuturor formelor de viaţă, de aici. Gândurile noastre sunt pulsaţii de energie care emană din noi ca forme de undă în care sunt fie în ton cu împrejurimile noastre sau dezacordate, în funcţie de vibraţiile noastre. Deoarece cea mai mare parte a Pământului în acest moment, este încă dezacordată, ca să spunem aşa, de forţele naturii, vă puteţi întoarce înapoi în ritmul naturii, înconjurându-vă pe voi înşivă şi casele voastre cu cristale. Ţinând un cristal în timp ce meditaţi este cel mai bun mod de a garanta că energia voastră va fi în armonie cu Pământul. Iar atunci când energia este în armonie cu Pământul, deveniţi aliniaţi cu liniile magnetice ale reţelei Pământului şi puteţi accesa Tot Ceea Ce Este, pentru că Toate sunt într-o curgere perpetuua spre Pământ şi spre voi, dacă sunteţi acordaţi la frecvenţa ei. Credem că acest lucru vă va ajuta să înţelegeţi importanţa acestor cristale în casele voastre şi să le purtaţi atunci când mergeţi afară, fie în jurul gâtului vostru în buzunare sau portmonee. Pentru că ele emit un câmp de protecţie de lumină rezonatoare în jurul vostru care nu poate fi penetrat de nimic mai jos decât această frecvenţă de lumină.

Cristalele sunt mai mult ca şi copacii, în ceea ce priveşte faptul că, de asemenea, vă aşteaptă să luaţi cunoştiinţă de ele ca fiinţe vii încastrate în piatră, care sunt pregătite şi dornice de a comunica cu voi şi să devină o parte din viaţa voastră. Ele au atât de mult să vă ofere, deoarece vă ridică vibraţiile la niveluri la care nu veţi mai simţi doar densitatea a treia, ci şi nivelurile de conştiinţă unde vă petreceţi timpul în a treia dimensiune şi să vă ridicaţi la niveluri mai înalte ale gradului de conştientizare, unde toată viaţa vă aşteaptă să intraţi, astfel încât, să puteţi în sfârşit vedea şi simţi dincolo de cele cinci simţuri fizice şi a experimenta multidimensionalitatea a ceea ce voi, ca oameni, sunteţi cu adevărat. Acesta este modul în care funcţionăm în interiorul Pământului. Suntem mereu rezonanţi cu cristalele noastre şi ne potrivim cu frecvenţa lor, motiv pentru care suntem capabili să prezentăm multidimensionalitatea noastră în interiorul Pământului, deoarece aceasta este singura frecvenţă pe care o ştim.

Noi, întotdeauna suntem în curgere cristalină şi întotdeauna pulsăm în frecvenţa împrejurimilor noastre cristaline şi ale Mamei Pământ. Voi puteţi, de asemenea, la suprafaţă, să vă ajustaţi bătăile cu noi, aici în nucleul cristalin al Pământului şi să păstraţi cristale în casele voastre şi în buzunare. Toată viaţa, peste tot, este un singur flux mare de Energie de Lumină Cristalină. Planetele care se află în acest flux sincronizat sunt de Lumină, şi planetele care nu sunt în acest flux rămân discordante şi în dezechilibru cu restul Universului. Pământul îşi ridică treptat rata vibratorie pe când energia care vine la voi de la Marele nostru Soare Central capătă viteze mai mari, la fel şi rata de vibraţie a planetei se ridică până când veţi pulsa din nou cu sincronismul Universului nostru. Acest lucru va fi un impuls puternic care va ridica întregul nostru Univers într-o stare mai înaltă de conştiinţă ultra-multidimensională depăşind cu mult starea sa actuală de conştiinţă, şi dincolo de orice, ce s-a cunoscut înainte de oricine care are reşedinţa în acest Univers.

Aşadar, fuzionaţi cu noi în conştiinţă, pe măsură ce permiteţi celulelor voastre să rezoneze cu ale noastre prin imaginarea noastră, viziunile şi gândurile voastre despre noi. Acestea sunt conexiuni reale, cu toate că la suprafaţă imaginaţia voastră este considerată în continuare ireală. În realitate, imaginaţia voastră este cea care vă propulsează în stări mai înalte de conştientizare, unde alte forme de viaţă locuiesc. Puteţi de fapt să vedeţi zânele şi gnomii, elfii şi devaşii prin imaginaţia voastră despre ei, pentru că imaginaţia este un alt simţ pe care îl veţi recupera în curând şi veţi începe să-l experimentaţi mai frecvent din nou, până când veţi imagina sau reaminti ceea ce aţi uitat.

Vă invităm, să pulsaţi cu noi pe aceeaşi frecvenţă, şi simtiţi inimile noastre fuzionând cu inima voastră până când suntem doar o inimă. Acesta este modul în care veţi traversa întinderi mari de spaţiu şi puteţi fi cu noi în conştiinţă. Acesta este cel mai rapid tip de călătorie în existenţă oriunde.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!