MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Toţi oamenii de pe Pământ sunt din acelaşi tipar ADN




Toţi oamenii de pe Pământ sunt din acelaşi tipar ADN
Dragii mei prieteni, de la suprafaţa nord-est a Americii, sunt Mikos, prietenul vostru de sub Marea Egee, sunt aici ca să vă vorbesc astăzi despre dragoste, iubirea pentru oameni şi dragostea voastră pentru planetă. Toţi oamenii de pe Pământ sunt din acelaşi tipar ADN, dar evoluţia a creat diferite aparenţe. Deci, aspectul vostru este determinat de locaţia voastră. Acestea nu sunt diferenţe, doar variaţii sub diferite aspecte ale corpului. Pentru că, în interiorul corpului se află sufletul, şi sufletele tuturor oamenilor provin de la Creatorul Divin a TOATE, sunt într-adevăr o parte din Creatorul Divin, doar împodobită cu caracteristici pământeşti şi experienţe pământeşti care devin diferite şi distincte în eoni de timp. Deci, ceea ce vedeţi la alţii este invelişul lor pământesc ca să spunem aşa şi nu îmbrăcămintea lor cerească.

Acest lucru a derutat oamenii de milenii, şi a dus la separare şi războaie, în loc de unitate şi pace. Vă sfătuiesc să vă uitaţi prin ochii lui Dumnezeu când vă uitaţi la alţii şi să vedeţi numai pe Dumnezeu stând în mijlocul vostru. Veţi vedea cât de rapid condiţiile din lumea voastră se vor schimba dacă toţi s-ar uita doar prin ochii lui Dumnezeu întotdeauna, care de fapt sunt ochii prin care vă uitaţi atunci când eliminaţi densitatea pământească şi frica. Faceţi plimbări lungi prin ţară şi respiraţi aroma verdelui care umple aerul. Pentru că verdele din ţară pulsează cu atomii de vindecare de care aveţi toţi nevoie cu disperare pentru a vă recupera din haosul oraşului şi locurile voastre de muncă. Pentru că viaţa voastră în oraş vă epuizează vigoarea de viaţă pe care arborii şi natura o pot restabili. Arborii sunt dornici să vă ajute, dornici de a vă oferi energia lor de viaţă, respiraţia de oxigen pe care viaţa voastră în oraş o consumă la fel de rapid cum o produc copacii. Atât de rapid, că acum există un deficit mare de oxigen la suprafaţă şi toţi simt efectele de a fi înfometaţi de oxigen, ca urmare a comerţului vostru şi modului de viaţă.

Noi, în Pământul Interior suntem în natură 24 de ore pe zi, deoarece aceasta este singura noastră cale de viaţă. Acest lucru este modul în care trăim, deoarece împrejurimile noastre sunt total naturale. Nu avem nici măcar oraşe producătoare de poluare. Noi nu avem asfalt sau beton care să sufoce corpul Mamei Pământ. Avem doar arbori şi arbuşti, iarbă şi flori oriunde privim. Avem o abundenţă de oxigen pur care se reînnoieşte şi reface trupurile noastre 24 de ore pe zi, rezultând în puterea noastră mare, nivelurile mari de energie şi gândirea clară. Aşteptăm momentul în care vi se va permite să veniţi să ne vizitaţi şi să vedeţi cu ochii voştri condiţiile noastre de viaţă divine pe care le puteţi crea de asemenea, la suprafaţă. Nu disperaţi, pentru că tot ceea ce este în ceruri este aici pentru a vă ajuta să aduceţi acest mod ceresc de existenţă pe Pământ, astfel încât toţi locuitorii de la suprafaţă, în sfârşit, să poată experimenta frumuseţea şi bucuria care v-a fost iniţial destinată încă de la începutul acestui experiment mare de pe Pământ, cu peste 14 milioane de ani în urmă.

Eu sunt Mikos, şi vă spun o zi bună.


Simte-ţi inima așa cum bate.

Simte-ţi inima așa cum bate.
Ascultă-ți pulsul în timp ce pulsează ritmul vieții.
Simte-ţi sângele în timp ce curge prin corp,
transportând oxigen și nutrienți către fiecare celulă.
Sunteți un depozit autonom al vieții.
Sunteți un microcosmos al Universului.
Sunteți o replică a lui Dumnezeu.
Toată viața pulsează prin tine.
Toată cunoaşterea este inclusă în tine.
Toate pot fi accesate de tine.
Doar intră înăuntru și întreabă, apoi ascultă,
apoi simte și atunci vei ști, pentru că toate răspunsurile
sunt în tine, pentru că sunteți în 
TOT și TOTUL ESTE UNUL.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

TR  SUZI Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!