MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Trăim în interiorul cavernelor




Acum, că sunteţi familiarizaţi cu Pământul Interior, putem merge mai departe în credibilitatea voastră şi să introducem un alt factor al regimulului vieţii noastre subterane. În subteran, noi nu trăim în spaţii deschise aşa cum faceţi voi la suprafaţă. Cavitatea Pământului Interior este curată, deoarece noi nu călcam pe suprafaţa ei interioară, şi nici nu construim. Noi nu avem centre comerciale şi întinderi de autostrăzi, nici clădiri înalte. Noi trăim în interiorul cavernelor, având deschiderile cu faţa către interiorul Pământului. Sigur, călătorim în interiorul cavităţii pe vehiculele noastre electromagnetice care levitează câţiva centimetri deasupra solului, dar nu atingem solul. Mergem încet pe căile de lut şi ne deplasăm de-a lungul râurilor, fluviilor şi oceanelor şi urcăm pe munţii falnici. Numai acesta este gradul de contact maxim pe care îl avem cu terenul. Restul îl lăsam naturii şi Devaşilor, şi elementalilor aşa cum este şi ţara lor, de asemenea.

Toată activitatea noastră de zi are loc în cavernele noastre interioare care sunt vaste, largi şi mari, compuse din roci cristaline şi pietre preţioase, în arcuri de cristal care radiază întregul spectru de frecvenţe ale curcubeelor colorate de lumină în atmosfera spumantă a cavernei noastre. Pereţii noştri sunt căptuşiti cu cascade naturale în curcubeu care umidifică aerul, cu vibraţia şi cântecul apei care curge. Da, apa noastră cântă şi corul său aduce celulele corpului nostru în armonie, astfel încât trupurile noastre întotdeauna vibrează la apa noastră şi împrejurimile cristaline, care ne menţin în tensiune şi vibranţie toată ziua cât e de lungă. Avem nevoie de puţin somn, pentru că celulele noastre sunt întotdeauna reglate şi în armonie cu ritmul natural al Mamei Pământ. Fiind acordaţi ca un diapazon, purtăm forţa de viaţă plină a Mamei noastre şi bateria noastră nu se termină niciodată. Prin urmare, avem nevoie de puţine ore de somn, aşa cum îl experimentaţi voi. Sunteţi secaţi după o zi în atelierele voastre, dar noi suntem la fel de vibranţi la sfârşitul zilei noastre ca atunci când am început-o.

Noi trăim “în” şi “cu” Pământul, în timp ce voi trăiţi “afară” şi “separaţi” de el. Prin urmare, voi sunteţi “tăiaţi” în timp ce noi suntem o “parte” din el. Aceasta este marea diferenţă. Umanitatea nu a fost menită să trăiască pe Pământ ci în interiorul lui. Acesta a fost un experiment mare care, din păcate, a explodat şi a dus la înstrăinarea şi adâncirea separării de corpul lui dătător de viaţă. În curând totul va fi schimbat şi remediat, şi oameni va trăi în interiorul lui, nu la suprafaţă. Voi trăiţi în interiorul caselor voastre, nu pe supafaţa lui, nu-i aşa? Ei bine, aceeaşi analogie se aplică Pământului.

Există caverne mari în tot interiorul Pământului, multe deja locuite de multe tipuri diferite de fiinţe şi care am trăit discret printre ele timp de milenii. Ierarhia voastră Spirituală a pregătit locuinţe pentru voi în interiorul acestor vaste caverne nelocuite din Pământul Interior şi atunci când va fi timpul, veţi fi mutaţi toţi în masă în ele pentru a continua încarnarea voastră prezentă în interiorul Pământului, nu pe el. Veţi întâlni un întreg nou mod de a trăi, care este sănătos şi bogat, perfect în orice fel. Acesta va extinde conştiinţa voastră şi vă va extinde orizontul, şi orizontul vostru va fi un orizont interior mai vast decât atunci când vă plimbaţi în aer liber la suprafaţă. Un orizont cu totul nou este în aşteptare pentru a-l experimenta. Evenimentele vor începe să se întâmple rapid acum, pe când timpul se accelerează şi mai mult pe când karma lumii se ridică. Doar mergeţi cu valul şi ştiţi că sunteţi în siguranţă, oriunde vă aflaţi.

Sunteţi cu toţii regizaţi şi conduşi din interior şi vă sunt toate asigurate. La ce sunteţi martori prin intermediul mass-mediei voastre este doar un joc, o dramă pe care ei doresc să o credeţi reală, doar pentru că actorii sunt reali. Dar actorii doar işi joacă partea lor în drama lumii şi acesta este cel mai mare succes în noul mileniu, care rulează pe toate TV şi cinematografele de pretutindeni. Rotiţi doar butonul pe închis şi duceţi-vă în voi şi simţiţi, şi concentraţi-vă asupra păcii lumii. Pacea este filmul real şi sigurul de vizionat. În curând, ne veţi vedea şi în curând voi de asemenea, veţi trăi perfect şi potriviţi pentru noul fel de viaţă.

 ... din seria Mesaje din interiorul Pământului
     Robbins D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!