MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Imaginaţia este substanţa reală a Universului




Salutări din Pământul Interior! Sunt Mikos al Luminii de argint care vă vorbeşte din Biblioteca Porthologos, situată adânc în interiorul Pământului. Lumina este atât de luminoasă în interiorul casei noastre, că străluceşte ca paietele de argint în lumină. Toate vieţile noastre le-am trăit printre bogăţii şi splendori şi mă întreb cum le-aţi putut scăpa la suprafaţă? Daca vă uitaţi în jur, veţi vedea abundenţa şi frumuseţea Pământului şi totuşi voi nu aţi reuşit să le reflectaţi în vieţile voastre. În loc de, aţi reflectat opusul frumuseţii Pământului. Aţi reflectat lipsa şi intunericul pe care le-aţi creat din voi înşivă, gândind că acest lucru este adevărata imagine a vieţii. Pe moment ce, vederea voastră spirituală se dezvoltă, veţi începe să vedeţi adevărata identitate a toată viaţa care vă înconjoară; şi apoi, cu o trezire şocantă, veţi începe să înfăţişati împrejurimile reale şi să aduceţi raiul pe Pământ. Este atât de simplu.

Pentru că raiul a existat întotdeauna în voi şi în jurul vostru, aşteptându-vă să-l vedeţi. Aţi creat propriile închisori în jurul vieţilor voastre iar acum este timpul să le dizolvaţi cu viziunea voastră mai înaltă. Vedeţi drept prin ele, şi pe când o faceţi, acestea vor fi şterse de frecvenţa vederii mai mari, niciodată să nu revină. Acesta este modul în care veţi vedea în Univers, uitându-vă prin toate gândurile pre-concepute şi credinţele din trecut şi concentraţi-vă pe frumuseţea întregului Univers, care ştiţi că este acolo doar dacă îl puteţi pătrunde cu vederea voastră. Puteţi face acest lucru prin imaginaţia voastră, care nu este chiar imaginaţie, ci imagistică sau focalizarea asupra a ceea ce există cu adevărat în jurul vostru.

Aţi fost învăţaţi că imaginaţia este ireală, dar dimpotrivă, imaginaţia este foarte reală. Aceasta este substanţa reală a Universului şi modul în care puteţi vedea toată existenţa în timp ce picioarele voastre încă stau pe Pământ. Este ca şi o radiografie cu raze X şi este reală. Acesta este modul de a vedea dincolo de vederea comună. Dacă sunteţi în armonie cu Dumnezeu, veţi vedea frumuseţea şi adevărul a toată existenţa în timp ce vă concentraţi atenţia asupra ei şi o lăsaţi să vină în imaginaţia voastră. Pentru că aceasta va veni, cu toată frumuseţea şi splendoarea pe care o puteţi imagina. Doar gândurile voastre o pot diminua de amploarea ei, sau închide. Doar sistemul vechi de credinţe vă poate opri să vedeţi restul existenţei care este în jurul valorii voastre.

Deci, deschideţi-vă ochii imaginaţiei voastre şi lăsaţi-le să cutreiere planetele şi galaxiile şi vei şti cu certitudine că nu sunteţi singuri oriunde v-aţi duce. Pentru că viaţa, în toate nenumăratele ei forme şi dimensiuni vă înconjoară peste tot, toate adaptate la diferite frecvenţe de conştiinţă. Dar puteţi simţi spaţiul din jurul vostru, aşa cum este încărcat cu prană, scânteia nutriţională şi energetică a vieţii. Prana te poate elibera de dependenţa de produsele alimentare şi vă poate umple cu forţa ei de viaţă. Toate civilizaţiile avansate de pe alte sisteme stelare trăiesc cu prană, aşa cum face Saint Germain atunci când vizitează Pământul în corpul său fizic.

Prana este substanţa Universului şi vă menţine corpul perfect tânăr şi hrănit pentru totdeauna. Pe când vă treziti la cine sunteţi, imaginaţi-vă prana cum curge în Chakra coroana dintr-un tub şi mergând direct în jos prin corpul vostru în Pământ. Concentraţi-vă şi imaginaţi-vă cum prana vine în voi, pentru că aceasta vă reface corpul la perfecţiunea lui fizică dacă puteţi începe curgerea ei din nou şi s-o menţineţi. Noi, în Pământul Interior, suntem hrăniţi de prană, deşi ne bucurăm şi de masa noastră din alimente crescute local. Suntem sănătoşi şi puternici şi nu ne îmbolnăvim nici măcar o zi din vieţile noastre. Durerile de cap şi stresul sunt necunoscute pentru noi, pentru că noi toţi simţim pacea şi liniştea pe care le imaginăm din împrejurimile noastre. Pe măsură ce creşteţi în conştiinţă, veţi simţi mai mult şi mai mult din frumuseţea şi perfecţiunea vieţii din jurul vostru şi veţi fi capabili s-o exprimaţi prin intermediul formelor gând şi sentimentelor până vor deveni la fel de reale pentru voi ca şi sinele voastre vechi. Sunt Mikos, mereu trimiţând Lumina mea de Diamant pentru voi.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!