MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Pământul este vitrina Galaxiei Calea Lactee




Vin la voi azi în armonie şi bunăvoinţă faţă de toţi locuitorii de la suprafaţa Pământului. Noi extindem prietenia noastră pentru a vă primi cu braţele deschise, pentru a vă primi în vieţile noastre, în casele noastre şi în Pământul Interior unde locuim. Armonia înconjoară tot interiorul din adâncimea Pământului şi, în curând armonia va înconjura întregul Pământ, aşa cum el se ridică în conştiinţă, ca o stea ascendentă în Ceruri. În timp ce, ea pluteşte prin spaţiu, călătorii săi obosiţi urcă pe scara ascensiunii şi tot acum aduce toate sufletele în cunoaşterea fiinţei lor. Având în vedere cantitatea enormă de energie care este îndreptată spre Pământ, o flacără a fost aprinsă în inimile omenirii, o flacără atât de mare încât toată omenirea a prins scânteia focului lui Dumnezeu în conştiinţa lor, în inimile lor. Această Lumină trezeşte omenirea la amintirea a ceea ce sunt şi la cunoaşterea că Universul este cuprins în fiecare celulă mică din orice corp.

Noi vedem cum Lumina se revarsă în corpul Sacru al Mamei Pământ, aprinzând atmosfera ei într-o lumină orbitoare care pătrunde în celulele corpurilor în toată vieţile de pe suprafaţa ei. Noi, de asemenea, simţim intensitatea acestei Lumini pe măsură ce ne ridică vibraţia dincolo de lumină. Tot ce se află pe Pământ sunt binecuvântate de spectacolul luminii pe măsură ce aura Pământului străluceşte prin densitatea ce odată a ţinut-o ascunsă în întuneric. Acum, lumina ei curge prin întinderi vaste de spaţiu, unde toţi ochii sunt axaţi pe o renaştere uimitoare în Lumină. Ea este aprinsă şi răspândită de Iubirea lui Dumnezeu, şi toate Fiinţele Înălţate, Îngerii şi Cetaceele poartă torţa Iubirii care ţine aprinsă lumina, prin toată viaţa de peste tot. Nimeni nu poate scăpa de lumina ei acum. Chiar şi cele mai întunecate suflete, care refuză să se mişte din poziţia lor de putere şi distrugere, simt Lumina invadând spaţiul lor, pentru a descoperi intenţia lor de a controla populaţia Pământului. Ele iubesc întunericul şi Lumina este expunerea a toate faţetele caracterului lor adevărat pentru ca toţi să vadă.

Acest lucru crează un mediu de disconfort pentru ele, făcându-le să-şi intensifice activităţile şi să reacţioneze mai intens la situaţii din guvern şi politică. Ele, însele, vor participa la dispariţia lor. Nu fiţi prinşi în ştirile sau încăierările între lumină şi întuneric, care erup. Pentru că ele vor ajunge la un crescendo şi apoi vor scădea şi se vor estompa pe măsură ce aceste suflete vor coborî de pe poziţiile lor de putere şi vor fi eliminate de pe Pământ ca să nu mai reapară din nou. Timpul lor s-a terminat. Şi al vostru, dragi fraţi şi surori ai Luminii, sunteţi doar la început. În curând Pământul va avea un nou început. Un început fără constrângere, unde fiecare specie va prospera prin Conştiinţa Unităţii şi să fie capabilă să-şi aducă toate visele la îndeplinire. Acesta este visul din viaţă, şi în curând o să fie ceva normal. Suntem cu toţii în vremuri interesante pentru viitor, pe când toate cunoştinţele care v-au fost ţinute ascunse vor fi dezvăluite. Vă veţi scălda în lumina a cine sunteţi cu adevărat, şi vă veţi aminti de scopul pentru care sunteţi aici.

Pe când pachetele de conştiinţă a unimii vor cuprinde Pământul, el va creşte rapid în frecvenţă pentru a izbucni prin bariera dimensională a densităţii a treia în Lumina celei de-a cincea dimensiune, purtându-vă pe toţi cu el. Acestea sunt vremuri remarcabile, niciodată experimentate înainte pe Pământ. În curând vor fi descoperite cunoştinţe ascunse vechi, comprimate şi scrieri antice care vă vor aminti tuturor de moştenirea voastră şi vă vor elibera de lupta pentru viaţă. Tot ce aveţi nevoie este gratuit.

Noi, în Pământul interior, suntem oameni liberi care trăiesc vieţi libere. Şi această libertate este ceea ce ne ţine mereu inima tânără şi tineri în organism. Pentru că am reuşit să nu ne abatem niciodată de la legile lui Dumnezeu. Pentru că legile lui Dumnezeu ne ţin în sănătate şi bunăstare, şi perpetuează durata noastră de viaţă. Totul se accelerează pe Pământ. În tărâmurile interioare, unde totul este Lumină şi totul este Iubire, privim cu uimire cum tot mai mulţi oameni se trezesc la chemarea sufletelor lor cu fiecare zi, şi optează pentru pace, optează pentru viaţă, optează pentru tot ceea ce este al lor prin naştere. Pământul este vitrina Căii Lactee pentru că aduce toată viaţa înapoi în inima lui Dumnezeu, care urmează să fie reunită într-un mare Val de Ascensiune. Rămânem ascunşi în Pământul Interior până ce Conştiinţa Unităţii va predomina la suprafaţă, moment în care ne veţi găsi în mijlocul vostru, ghidându-vă, iubindu-vă şi primindu-vă în casele noastre. 

Sunt Mikos, şi vă vorbesc din Biblioteca Porthologos, unde eu sunt şeful bibliotecar. Dianne R

Tr. Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!