MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Acolo unde Marea se întâlnește cu Pământul



Există un spectacol extraordinar de lumină,
Conștientizare și energie,
Acolo unde Marea se întâlnește cu Pământul,
Și mintea Umană cu Cetaceul
Ele sunt în locul acela al inimii.


Pământul are două biosfere care susțin viața. Există biosfera oxigenului și biosfera apei. Sunt oamenii, pământul și marea. Există ființe simțitoare în mediul cu oxigen și există ființe simțitoare în mediul apos. Cele două biosfere trebuie să se unească într-un flux neîntrerupt al întregii vieți. Conștiința Cetaceelor ​​poartă înregistrările lipsă ale planetei voastre. Cetaceele sunt reprezentarea vie a istoriei planetei lor.

Pe măsură ce oamenii se trezesc, încep să recunoască conștiința Cetaceelor. Această recunoaștere este cea care te va duce la următorul pas în evoluția umană. Acesta este motivul pentru care este de o importanță vitală în acest moment din istoria umană unde oamenii iau contact direct conștient cu cetaceele, oamenii mării. Procesul său evolutiv este cheia umanităţii şi este direct legat de conştiinţa Cetaceelor în realizarea unei conexiuni conştiente, ei deblochează istoria arheologică a întregii lor planete, atât pământul, cât şi marea. În care are loc transformarea conștiinței și a evoluției, nu numai a planetei, ci și a umanității când aceste două ultime conștiințe se contopesc.

O mare parte a vieții marine respiră aer. Ei trăiesc în două lumi ca un pod. Sunt sub mare dar viața și conștiința lor sunt în afară. Ei au făcut legătura evolutivă cu omenirea cu mult timp în urmă. Cea ce umanitatea nu are. Este foarte important ca umanitatea să se reconecteze cu acea conștiință. Nu este problema Cetaceelor ce nu ar trebui să-i privească pe ei, în cel mai rău caz, pe cea a omenirii. De fiecare dată când vezi un frate sau o sora a mării prinși într-o plasă, vă vedeți prinși. Dacă nu pot respira din cauza poluării, mor. Dacă nu poți respira, mori.

Aceste două conștiințe – ale oamenilor pământului și ale mării – trebuie să se îmbine. Voi, omenirea, veţi face un mare salt evolutiv în unirea conștiințelor umane cu a Cetaceelor. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost când viața a fost introdusă inițial pe planetă din altă parte a galaxiei. Există un spectacol extraordinar de lumină, conștiință și energie acolo unde marea se întâlnește cu pământul, unde se întâlnește mintea umană și cea a Cetaceelor găsindu-se în locul inimii. Este extrem de important ca ei să realizeze că, pentru a fi conștienți, sensibili în viitor, vor trebui să se unească cu conștiința Cetaceelor.

Cetaceele au trăit de-a lungul istoriei planetei voastre. Conștiința lor a fost transmisă de la încarnare la încarnare. Omenirea suferă de o întârziere genetică în care uită de continuitatea vieții și apariția vieții în ciclul următor. Cetaceele nu au suferit de acest lucru. Viaţa plantelor sensibile nu a suferit de acest lucru. Când tăiau un copac, esența acelei conștiințe transmitea în continuare viaţă tuturor copacilor. Când un copac crește, el absoarbe și transcende toată această conștiință și este individualizat. Devine nou. Repetă ciclul într-un mod nou.

Există o singură conștiință. Există multe fluxuri de evoluție și diversitate pe care conștiința le creează și le permite să fie sensibil. Nu contează unde în lume există sau ce formă ia. Capacitatea de comunicare este reînnoită în acea conștiință unică și dacă sunteți deschis să vă conectați cu ea, o s-o şi primiți.

Biosfera apei planetare este pe moarte. Trebuie să realizezi asta că atmosferă se deteriorează, capacitatea pentru tine ca respirator de aer se erodează continuu. Distrugerea, poluarea atmosferei de către mașini nu este nimic, în comparație cu distrugerea pe care o creează de fiecare dată neintenționat când se taie un copac, aruncă un container, aruncă gunoiul într-un pârâu sau trimit o rachetă prin atmosferă. Asta schimbă întreaga ecostructură.

Bucuria, dragostea, natura inocentă și rafinată a ființei din neamul Cetaceelor este ceea ce urmează să fie lăsat moștenire umanităţi. Dacă distrugi biosfera care adăpostește conștiința Cetaceelor, sau forma lor fizică, conștiința va continua să existe, dar vei pierde această conexiune și vei distruge o parte mai bună din tine şi din ei înșiși.

Aici toată viața are același scop: să te ajute să treci la următorul pas evolutiv în interiorul naturii umane. Formele de viață pot diferi în exterior, dar toate sunt aici pentru a ajuta umanitatea. Umanitatea evoluează în conștiință. Mesajele din această carte asigură legătura cu conștiința Cetaceelor.

- Suzanne Mattes-Bennett


Noi suntem Cetaceele
Frații și surorile voastre din ocean
Suntem aici pentru a lucra cu tine
Pentru a păstra și îngriji casa noastră de pe pământ.

Suntem aici în deplină conștiință,
Așteptând cu răbdare ca Copiii Pământului să înflorească
Devenind acei Îngrijitori care au fost meniţi să fie.

SUNTEM TOȚI CONECTAȚI CA UNUL
Vă salutăm în această frumoasă dimineață de
Iluminare pe Pământ.
Toți purtăm lumina,
Fie pe uscat, fie pe mare;
Căci lumina nu cunoaște granițe,
Nici demarcații, nici diviziuni.
Toți cei care lucrează pentru Lumină sunt UNUL

Vă oferim mesaje de postat
Vrem ca toată omenirea să știe
De situația noastră în adâncurile oceanelor.

Vrem să vă amintiți că aveți liber arbitru.
Vă dorim să vă recăpătați deplina conștiință,
Ca să puteţi trăi în pace cu alte specii.

Vă mulțumim că ne sunteți legătura pe pământ
Și pentru că am adus mesajele noastre întregii omeniri.

În cea mai profundă iubire,
Cetaceele
 
Mesaje de la Cetaceele Pământului
Dianne Robberts

TR. Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!