MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Primăvara Renaşterii





Vă aştept în Biblioteca din Porthologos, în centrul Pământului Interior. Noi vă urăm bun venit astăzi şi suntem bucuroşi să facem legătura noastră de duminică prin linia telepatică. Această linie telefonică vă oferă acces la gândurile şi sentimentele noastre, chiar dacă este mult sub nivelul solului. Şi în bucla de întoarcere, noi le accesăm pe ale voastre. Este o buclă circulară care ne conectează pe deplin şi complet pe când ne unim gândurile împreună ca unul.

Astăzi este Duminică, şi pe când privim stelele, simţim raiul de mai jos. Pentru că raiul este unde inima voastră este, deşi corpul vostru se află pe Pământ. Aprilie este o lună minunată de renaştere. Aceasta este primăvara sufletelor noastre, înmugurirea – mai departe cu o viaţă nouă şi arome noi, o nouă speranţă pentru un viitor nou. Toată viaţa este facută din muguri, flori şi învelişuri verzi gata de a izbucni mai departe în magnifice flori, arbuşti şi arbori cu cele mai parfumate arome. Este punctul de cotitură al anotimpurilor şi toată viaţa aşteaptă anticipând acest eveniment glorios la fel cum toată omenirea aşteaptă ca şi conştiinţa ei să înflorească şi să se deschidă la mirosul, vederea raiului şi sunetele lumii care te înconjoară. Sunteţi toţi pregătiţi pentru o mare renaştere de viaţă, o regenerare şi întinerire a corpurilor voastre şi a sufletelor care vă va catapulta în dimensiunile mai înalte ale vieţii, unde ne veţi găsi, aşteptându-vă. Şi am aşteptat atât de mult timp.

Primăvara vieţii este în sfârşit aici şi tot Pământul este acum înflorit în petalele de diamant ale Creatorului. Intrarea voastră în Lumină a fost lentă şi plictisitoare, dar timpul a fost accelerat iar acum sunteţi unde curgerea raiului poate ajunge în sufletele voastre şi pătrunde în celulele voastre cu Lumina de diamant a Creatorului.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!